Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İlksan kesintileri

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ilksan a üye anasınıfı öğretmenleri ile ilgili okullara yazı gelmişti.Üyeliğini devam ettirmek isteyen öğretmenlerin dilekçe fakslaması gerekiyor. Bilgi için memurlar nete bakın.Orada okul öncesi öğretmenleri ilksan üyeliği başlıklı yazı var.Uzun süre çalışanlar ayrılmasınlar

Tepki Skoru
0
mine öğretmenim,ilksana yıl itibariyle devam etmek isteyenlerdenim.bence böyle bir hak verilmişse sizlerinde devam ettirmesinden yanayım.çünkü hangimiz ilksana kesilen para kadar parayı kenara koyabiliyoruz.devam ederse ileride siz karlı çıkarsınız.farkında olmadan yatırım gibi birşey. bundan sonrakiler bu fırsattan yararlanamayacaklar

Tepki Skoru
1
arkadaşlar ilksan a üye anasınıfı öğretmenleri ile ilgili okullara yazı gelmişti.Üyeliğini devam ettirmek isteyen öğretmenlerin dilekçe fakslaması gerekiyor. Bilgi için memurlar nete bakın.Orada okul öncesi öğretmenleri ilksan üyeliği başlıklı yazı var.Uzun süre çalışanlar ayrılmasınlar
hocam devam ettirmek isteyenler faks çekmek zorunda değiller.bana da geldi.ben öğretmenlerime dağıttım.iyice okudum.devam ettirmek isteyenlerinki aynen devam edeceği faksa gerek olmadığı yazıyordu.aksi bir işlem yapmak istemiyorsanız aynen öyle kalsın diyor.siz de eğer devam ettirmek istiyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok..ama iyice emin olmak istiyorum diyorsanız ilksanı arayabilirsiniz.sorun olmaz.bilgilendiriyorlar.

Tepki Skoru
0
Mahmut öğretmenim, benden bugün dilekçe istediler.Devam edeceğimi bildiren dilekçemi müdür imzaladıktan sonra mem yolladılar.

Tepki Skoru
0
hocam sizin paranızla okadar kesinti yapıyorlar yüzda elli fazlasıyla ödeyeceğiz deyip okesint bu keinti kuşa çeviriyorlar.keşke daha önce çekseydim.

Tepki Skoru
0
bana da müdür dedi hocam senden para kesiliyo olmaması gereken bi durum dedi dilekçe yazdık yollayacaktıı müdür ilksan filan yazıoduu .......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence kestirin gitsin hem ilksanın kapatılma durumu vardı bir ara. bana pek güvenilir gelmedi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle