Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İlkokula kaç yaşında başlamalı çocuklar

Tepki Skoru
0
kızım 2001 doğumlu 2006-2007eğitim yılında anasınıfına gitti bu sene 1.sınıfa başlaması gerekirken öğretmenler 1sene geç gitmesinin daha uygun olacağını algılamasının hızlanacağını söylediler bir anne olarak kararsızım sizlerden bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
2007-2008 eğitim yılında kızınız 6 yaşını doldurmuş, 7den gün almaya başlıcak ve bu da şu an ki eğitim sistemimizde ilkokula başlanan yaş. bence mutlaka kızınızı okula yazdırın zaten 7 yaşında ilkokula başlayan çok nadir ülkelerdeniz ne yazık ki okul hayatına diğer ülkelerdengeçbaşlıoruz daha fasla sene kaybettirmemenizi tavsiye edrim.. çocuğunuzun algılama konusunda da herhangi bir şüpheniz olmasın. eğer ki yaşının özelliklerini taşıyor ve özel eğitime gerek duymuyorsa ilkokula başlamada ve anlamada bi sıkıntı yaşayacağını düşünmüorum..

Tepki Skoru
1
bu sene okula başlama zamanı değil mi zaten bence sene kaybettirmeyin..
ama şu da var çocuğunuzun gelşim aşamları bu konuda yeterli mi anasınıfı öğretmni ve okulun rehber öğretmeniyle görüşebilirsiniz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle