Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İlköğretim okulu-anaokulu arasındaki fark...

Tepki Skoru
0
doğu batı diye ayırmak istemiyorum ama gerçeklerden de kaçamayız arkadaşlar.doğuda merkezin en iyi anaokuluysa oraya memur çocuklarını yazdırıyorlar polis,asker,öğretmen,doktor vb meslek gruplarının yani elit tabaka merkezde anaokuluda gönderiyor.ilköğretim okulları bildiğiniz gibi mahalleden kayıt alınarak yapılıyor.tabiki çalışma süreleride farklı yönetmelikteki madde de belirttiği gibi EK DERSLERİ FAZLA yaklaşık 40-50 saat arasında fazla para alıyorsunuz 250-350 tl arası karar sizin:)

Okul öncesi eğitim kurumlarında öğretmenlerin çalışma saatleri, (Değişik ibare: 06.09.2008/26989 RG) Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar ile Okul Öncesi Eğitim Programına uygun olarak; tam gün eğitimde bir günde en çok 9, haftada 42 çalışma saati süresini, ikili ve yarım gün eğitimde ise bir günde 6, haftada 30 çalışma saati süresini geçmeyecek şekilde okul yönetimince düzenlenir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle