Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

iLk yerleştirmede tercih yapmış olmak gibi bi zorunluluk var mı??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar öss de ek yerleştirmeye başvurabilmek için ilk yerleştirmede tercih yapmış olmak gibi bi zorunluluk var mı??bilgisi olan mutlaka vardır cevap verebilirseniz çok iyi olacak..ek yerleştirmeye yalnızca ilk tercihlerini yapmış ve yerleştirilememiş adaylar mı başvurabiliyor???

Tepki Skoru
0
ilk tercihi yapıp yapmamak önemli değil önemli olan yerleşmemiş olmak...

Tepki Skoru
0
eminsin di mi??kuzenm terch yapmadı polisliğe başvurayım olmazsa ek yerleştirmeye başvururum dedi..şimdi bir yerden tercih yapamayacğını duymuş şok olduk:(( inş çıkmaz bir sorun...

Tepki Skoru
0
ben öyle biliyorum ama ilk yerleştirmede kendinden yüksek yerle yerlelşilen bölümleri tercih edemiyor.

Tepki Skoru
0
mmm bi dakka,ya düşününce aslında bi yanlışlık varmış gibi geldi bana.neden kendinden yüksek bir yeri tercih edemesnki??sonuçta orada kont. varsa orayada gidebilir,offf kafam karıştı:O

Tepki Skoru
0
ben geçen sene ek yerleştirmede tercih yaptım bilmiyorum saçma gibi ama öyle bi kural ver okula giren en düşük puanlı öğrenciden puanın yüksek olacak.ben yeni açılan yerlerden yazmıştım ek yerleştirmede de yeni kontenjan açıyorlar

Tepki Skoru
0
değişik hakkaten,evet bizim üni.de de ek yerleştrmede açılan bölüm olmuştu.neyse tekrar teşekkür edyrm..

Tepki Skoru
0
önemli değil umarım yardımcı olabilmişimdir klavuz çıkınca ayrıntılı bilgi veririler zaten...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle