Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İlk yerlesştırmede acıkogretım cıktı

Tepki Skoru
0
arkadaslar oss ılk yerlestırmede acıkogretıme yerlesen bırı ek yerlestırmelerde tekrar tercıh yapabılırmı

Tepki Skoru
0
acıköğretimin kontenjanlı bolumlerını kazandıysanız ek kontenjan yapamassınız kontenjansz bolumlerı kazandıysanız yapabılırsınızzz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum bende sınavsız geçiş ile üni. yerleşmişim...öss sınavından da 287 puan almıştım acaba açıköğretim üni. de 2. üni. okuyabilirmiyim tabiki alan dışı bir bölüm seçmek istiyorum..cvp bekliyorum...

Tepki Skoru
0
Bende Bİr Şey Sormak İstİyorum Kilavuzda İkİ Yillik Alan Olan Yerde Bazi Ünİv BaŞari Puani İle Aliyor Bİz Oralara Tercİh Yapamiyormuyuz Harkaz Farkli BİrŞey SÖylÜyor Kafam KariŞti Oralara Sadece O BÖlÜmden Mezun Olanlar Gİdebİlİyor Denİlİyor Ama Bazilarida Aliyor Dİo

Tepki Skoru
0
Bende Bİr Şey Sormak İstİyorum Kilavuzda İkİ Yillik Alan Olan Yerde Bazi Ünİv BaŞari Puani İle Aliyor Bİz Oralara Tercİh Yapamiyormuyuz Harkaz Farkli BİrŞey SÖylÜyor Kafam KariŞti Oralara Sadece O BÖlÜmden Mezun Olanlar Gİdebİlİyor Denİlİyor Ama Bazilarida Aliyor Dİo
Önce başarı puanı ile kendi bölümünden öğrenciler alınıyor. Daha sonra kontenjanda açık varsa tercih yapan diğer öğrenciler alınıyor.

Tepki Skoru
0
Pekİ AÇik Kalirsa Alan DiŞi ÖĞrencİler Alinirken BaŞari Puanina Mi Yoksa Öss Puanina Mi Bakiliyor

Tepki Skoru
0
Öss Kilavuzunda Bazi Alanlarin KarŞisinda Öss Puani DeĞİlde BaŞari Puani Var Ondan Bahsedİyorum 2 Yilliklarda

Tepki Skoru
0
Öss Kilavuzunda Bazi Alanlarin KarŞisinda Öss Puani DeĞİlde BaŞari Puani Var Ondan Bahsedİyorum 2 Yilliklarda
2 yıllık bölümlerin karşısında başarı puanı yazıyorsa o bölüm alan içi tercih yapanlarla dolmuştur demektir , eğerki açık kalmışsa alandışı tercih yapanların öss puanına bakılarak alınır.....

Tepki Skoru
0
Orda Öss Puanlari Yazmiyor KaÇla AlindiĞi ArkadaŞlarda BaŞari Puaninla Kayit Olunur O Zaman Dİyor Bu Konuda Bİrbİrİmİzİn Kafasini İyİce Bİr KariŞtirdik:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle