Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İlk tercihleri istanbul olacak ve 50 paun üstü olan arkadaşlar!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar burası çok sessiz kaldı. merak ettim puanı 50 üstü olan ilk tercihleri istanbul yapmayı düşünen arkadaşlar puanlarını ve ist hangi bölgelere öncelik vereceklerini yazabilirler mi*
en azından herkes ona göre hayal kurarız atamalara kadar. atama vakti yazarız yine tercihlerimizi inşaAllah :)

Tepki Skoru
0
(55.765) ben anadoludayım hocam ama iki tarafı da yazıcam, kontenjana bağlı. ama önceliğim maltepe,kartal...

buraya yazan arkadaşlar puanlarını da yazsın mesaj yaparken,puanı kaç diye aramayalım arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
=) puanım 50 nin altında ama yine de yazasım geldi=) 46.001 le istanbul avrupa yakası yazacağım bütün tercihlerime...(kızımın sağlık problemleri var ve burdan ayrılamam karşısı için de dürüst olacağım buraya bu yıl geldik e korkuyorum...)zaten kursa gidiyorum sınava da çalışıyorum nasipte varsa olur ...yaşayıp göreceğiz...alıştım ben zaten görevlendirilmediniz yazısını görüp hönk hönk ağlamaya=)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizce 50 üstü kaç kişi vardır? fikir yürütebilecek var mı??

Tepki Skoru
0
58 istanbul avrupa yakası(beylikdüzü-esenyurt vs.)

50 puan üzeri tahmini 300-350 kişi var bence...toplamda 1500 öğretmen açıkta kaldıysa..çok mu bu sayı bilmiyorum...

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar.Benim puanım 51 ben de mecburen İstanbul yazacağım 6 aylık bebeğim var daha önceki atamalarda da bütün tercihlerim istanbul olduğu için atanamadım.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Hepimiz atanalım...

Tepki Skoru
0
ya benim anlamadığım bişey var bu atama sözleşmeliler için değil mi?Yani daha önce görev yapmayıpta ilk kez sözleşmeli olarak atanacak olan arkadaşlar için değil mi????ve bi sorum daha olacak sözleşmeliler en son 47.küsürat ta kalmamış mıydı?sizin puanlar neden yüksek ya da siz atanmadınız mı yada sözleşmeli olarak çalıştığınız yeri mi değiştirmek istiyorsunuz???????? bir beni aydınlatırsa çok sevinirim;şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
puanım 60 öncelikli tercihim istanbul olacak umarım herkes atanır....

Tepki Skoru
0
9temmuzda bir atama var yeni yapılan atamada boş kalan yerler için sözleşmeli alım olacak.benim bildiğim kadarıyla böyle olacak

Tepki Skoru
0
800 kişi kadrolu atanmış zannedermi en az 800 kişi de almaları gerek eylülde onların sınıflarınada öğretmen gerekiyor sonuçta

Tepki Skoru
0
ya benim anlamadığım bişey var bu atama sözleşmeliler için değil mi?Yani daha önce görev yapmayıpta ilk kez sözleşmeli olarak atanacak olan arkadaşlar için değil mi????ve bi sorum daha olacak sözleşmeliler en son 47.küsürat ta kalmamış mıydı?sizin puanlar neden yüksek ya da siz atanmadınız mı yada sözleşmeli olarak çalıştığınız yeri mi değiştirmek istiyorsunuz???????? bir beni aydınlatırsa çok sevinirim;şimdiden teşekkürler...

evet ilk defa atanacak arkadaşlar tercih yapabilecek. 46 küsürde kalmıştı puanlar bu puanda kalanlar ya tercih yapma hakkı yoktu, ya da belli şehirleri tercih edip 21i işaretlemediği için açıkta kaldılar [benim gibi :)] çalıştığı yeri değiştirecek olanlar da var onlar da özür grubu oluyor 9 temmuzdaki atamalarda öncelik onların olacak onlardan sonra bizim tercihler dikkate alınacak diye biliyorum yanlış bilmiyorsam tabi?

Tepki Skoru
0
çok fazla arkadaşım tabiki zaten topu topu 600 civarı kişi alınacak o puan aralığında fazla kişin kalmamıştır bence 150 çatlasa 200 tahmini yani inşallah

Tepki Skoru
0
beydy arkadaşım inşallah ist gelir bebekle gitmek çok zor insan onların günahına girmek istemiyor.::(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar burası çok sessiz kaldı. merak ettim puanı 50 üstü olan ilk tercihleri istanbul yapmayı düşünen arkadaşlar puanlarını ve ist hangi bölgelere öncelik vereceklerini yazabilirler mi*
en azından herkes ona göre hayal kurarız atamalara kadar. atama vakti yazarız yine tercihlerimizi inşaAllah :)
bu arada benim puanım da 53.698 ben de beşiktaşta oturuyorum ilk önceliğim sarıyer beşiktaş olacak, en sonlara k.çekmece taraflarını yazmayı düüşünüyorum. son 5 tercihiimi de adapzarını yapacağım inşaallah. 26yı işaretlemeyeceğim. hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah arkadaşlar :)

Tepki Skoru
0
zaten sözleşmelilerin özür grubu benim bildiğim bu ayın 15 nde başlıyor. onlardan boşalan kadrolar bize. eminim ki türkiyenin yarısı bölünecek çünkü doğudan kurtulmak isteyen o kadar sözlşmeli var ki çoğu yerler doğudan açılacak.birde 2009 şubat ayında ataması yapılan sözleşmeliler bu özür tayinini isteyebilecekler o yüzden o atamada en çok hangi illere açık verildiyse bu atamda da o yerler açılacak doğal olarak. sayısal verilerden bulmak gerek

Tepki Skoru
0
bu arada benim puanım da 53.698 ben de beşiktaşta oturuyorum ilk önceliğim sarıyer beşiktaş olacak, en sonlara k.çekmece taraflarını yazmayı düüşünüyorum. son 5 tercihiimi de adapzarını yapacağım inşaallah. 26yı işaretlemeyeceğim. hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah arkadaşlar :)

puanın iyi sana inş gelir.

Tepki Skoru
0
ben de 50 puan üstünün 150 200 kişiden fazla olduğunu sanmıyorum çoğu önceki atmalarda atandı. bir önceki başlıkta yazılan başlıkta 20 kişi falan var ama bu kadar da az değildir tabiki herkes yazmadı yani kısaca bence 200den fazla değildir bilemiyorum hayırlısı :)

Tepki Skoru
0
zaten sözleşmelilerin özür grubu benim bildiğim bu ayın 15 nde başlıyor. onlardan boşalan kadrolar bize. eminim ki türkiyenin yarısı bölünecek çünkü doğudan kurtulmak isteyen o kadar sözlşmeli var ki çoğu yerler doğudan açılacak.birde 2009 şubat ayında ataması yapılan sözleşmeliler bu özür tayinini isteyebilecekler o yüzden o atamada en çok hangi illere açık verildiyse bu atamda da o yerler açılacak doğal olarak. sayısal verilerden bulmak gerek

yani istanbulda bizim için çok fazla tercih hakkı kalmayacak

Tepki Skoru
0
puanın iyi sana inş gelir.
hocam aralıktaki atamalarda çok umutlandım boşa çıktı hayırlısı böyleymiş bu yüzden kendimi çok da umutlandırmak istemiyorum zaten sonuçlardan bir gün sonra sınava gireceğiz bozuk bir moralle girip sınav sonucumu etkilemesini istemiyorum. o yüzden tavsiyem bu atama yokmuş gibi çalışalım.. mesela bu başlıkta yazılanlardan sonra olan azcık umudumda gitti diyebilirim her zaman dediğim gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle