benimde ilk öğretmenler günüm oldu...çok mutlu oldum öğrencilerimin gelip boynuma sarılması anlatılmicak bişey...ama bende öğretmen adayıyım daha ikinci sınıfta usta öğreticiyim... tüm arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım... sevgiyle kalın...
evet benim de ilk öğretmnler günümdü..anlatılmaz bi duyguymuş...iyi ki bu mesleği seçmişim ... tekrar herkesin öğretmenler günü kutlu olsun...sevgiler herkeseeee
Ben de ilk öğretmenler günümü yaşadım,harika bir duygu...Ne kadar sevildiğimi ve değer verildiğini daha iyi anladığım,o sevgiyi görünce de tüm bu zorluklara değer dediğim bir gündü.
benimde ilk öğretmenler günümdü,çok duygulandım çok güzel bi duyguydu hayatımda unutamayacağım bi gündü...canım çocuklarım benimm..herkesin geçmiş öğretmenler gününü kutlarım
benimde ilk öğretmenler günüm...bugün bütün gün çocuklarım öğretmenim canımbenim şarkısını söylediler.anlatılmaz bi duygu yaaa... umarım bu duyguyu benim gibi herkes yaşar.ben bütün meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.bizler var olduğumuz sürece gelecek nesiller daha iyi olacak eminim buna..
Süper bbişi bu ya.Benim de ilk öğretmenler günümdü ne kadar çok sevildiğimi bugün daha iyi anladım ve bu bıcırıkların sevgisi beni çok mutlu ediyor.Ama bi öğrencime o kadar üzüldüm ki arkadaşları hediye verip kutladıktan sınra o da gelip öğretmenler günümü kutladı.Gitme vakti geldiğinde "öğretmenim özür dilerim ben sana hediyye alamadım" diye boynuma sarılıp ağladı.ona boynuma sarılıp beni sevdiğini söylemesinin daha değerli olduğunu söyledim ama o haline çok üzüldüm.Neyse içinizi karartmayım süper bir gündü...
benimde ilk öğretmenler günümdü ve harikaydı velilerim ilk görevim olduğunu bildikleri için bana pastalı bir kutlama yaptılar inanılmaz güzel ve mutluluk vericiydi hiçbirşeye degiişilmez anlar yaşadım bu mesleği seçtiğimdede aynı şeyi söylüyordum şimdide söylüyorum ve yıllar sonrada söyleyeceğim ben iyiki öğretmenim