Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İlk Gün Ve İlk Şok

Tepki Skoru
0
arkadaşım anını okurken çok duygulandım.bizim işimiz gerçekten sevgi,sabır ve emek isteyen bir iş.tüm zorluklara rağmen hediyesi gerçekten kıymetli.Tebrik ediyorum seni

Tepki Skoru
0
çok etkileyici ya en büyük sevaplardan birini işlemişsin ...tebrik ederim...hayatın boyunca başarılar

Tepki Skoru
0
merhaba doğunu o çetin şartlarında çalışmak çok zor birde buna çocukların türkçe bilmemesi eklenince herşey iki kat daha zor oluyor (ben bu konuda şanslıydım geçen sene ilk görevimi antalya kemer'de yaptım.) seni başarı ve azminden dolayı kutluyorum ilk yılında pes etmeden başarılı bir eğitim sunmuşsun herkese örnek olsun bizim senin gibi öğretmenlere ihtiyacımız var teşekkürler...

Tepki Skoru
0
bencede size katılıyorum bu meslekte istek ve sevgi olmadığı sürece birşey başaramazsınız. (Bu arada esin52 arkdaşım sen nerde ve hangi oklda görev yaptın sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?)kürtçe konuşan bir er dediğin için soruyorum bunu, çocuklara kürtçeyi öğretmen çok zor birşey benmi arkdaşımda köyde görev yaptı ve iananır mısınız hergün ağlıyodu o çocuklara istediği düzeyde eğitim veremediği için işte bizlerinde böle fedakar olmamaız gerek çünkü bizim mesleğimiz fedakarlık ister bunu unutmayalım

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
türkçe bilmiyor olmamaları çok kötü ama sen en güzelini başarmışsın ve türkçeyi öğretmişsin seni yürekten tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum kolay gelsin

Tepki Skoru
0
EVT BENDECE BU MESLEĞİNE NE KADR BAĞLI OLDUĞUNU VE BİRŞEYLERİ GERÇEKTEN SEVDİĞİNİ GÖSTERİR.TEBRİKLER ARKADAŞIM NE OLURSA OLSUN YILMAMAK ÇOK GÜZEL

Tepki Skoru
0
sıfırdan başlamak diye buna derler diyeceğim dilim varmıyor sanırım bu şartlar altında sıfır çok yüksek kalıyor. zaten ilk görevin heyecanı varken bir de insanın böyle bir manzara ile karşılaşması gerçekten çok kötü. ama bizim emeklerimizin karşılığı şartlara aldırmadan görev yapmak olmalı kesinlikle. tıpkı bunu başaran arkadaşlar gibi.. teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Azimle çabalayan tüm zorluklara rağmen yılmadan, bırakıp gitmek yerine üstüne yürüyen tüm öğretmenlerim yüreğinize sağlık....sevgiyle kalın...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle