C canımmm Katılım 14 Eyl 2007 Mesajlar 178 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 41 27 Eyl 2009 #1 arkadaşlar ilk atamada başka bir okula görevlendirme şansımız var mı yoksa bir yıl geçmesi mi gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar bekliyorum ....
arkadaşlar ilk atamada başka bir okula görevlendirme şansımız var mı yoksa bir yıl geçmesi mi gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar bekliyorum ....
B büşra_5557 Katılım 9 Mar 2008 Mesajlar 460 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 37 27 Eyl 2009 #2 merhaba hocam ben samsunun azaklı köyüne atandım ilk atamam ama öğrenci yetersizliğinden dolayı başka okula görevlendirileceğim.Sözleşmeliyim...
merhaba hocam ben samsunun azaklı köyüne atandım ilk atamam ama öğrenci yetersizliğinden dolayı başka okula görevlendirileceğim.Sözleşmeliyim...
G glsh83 Katılım 28 Eyl 2009 Mesajlar 6 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 41 4 Eki 2009 #3 merhaba bende de aynı durum var muğlanın köyüne atandım öğrenci yetersiz bnde merak ediyorum başka bir yere mi atancam nereye ve nasıl oluyor yne aynı il aynı çevrede mi yoksa terch hakkın varmı ??? bilgisi olan varmı?
merhaba bende de aynı durum var muğlanın köyüne atandım öğrenci yetersiz bnde merak ediyorum başka bir yere mi atancam nereye ve nasıl oluyor yne aynı il aynı çevrede mi yoksa terch hakkın varmı ??? bilgisi olan varmı?