Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İleriki bir tarih ne kadar ileride olabilir sizce??

Tepki Skoru
0
atamalar ileriki bir tarihe ertelendi. okulların açılmasına 20 gün kaldı ve 30.000 sınıfın dersi boş geçecek eğer yetişmezse.. belli bir süre de tanımaları gerektiğine göre en geç ayın 10 unda atamaların gerçekleşmesi lazım. suçlular bulunsun ve bir daha ücretli dahil hiç bir şekilde öğretmenlik yapamasın.. hatta okulların 100 mt yanına bile yaklaşmaları yasaklansın. şimdi öğretncileri madur etmemek için bir an önce atama yapmaları gerekiyor. eğer tekrar tercih yaptırırlarsa bu süre uzar. en azından 3-5 gün tercih süresi vermeleri lazım, sonuçlar derken süre uzar. bunu düşünerek tekrar tercih yaptırmayabilirler, bunda kendi açılarından haklı olurlar.

Tepki Skoru
0
bu haber milliyette cikmis bugun, biraz yoruma benziyor

Atamalar 10 gün içinde yapılacak
Bu arada, edinilen bilgiye göre, 30 bin kadroya yapılacak öğretmen atamaları en geç 10 gün içinde gerçekleştirilecek. Yeni atanan öğretmenler 20 Eylül’de göreve başlayacak.

Tepki Skoru
0
sınav iptal olacak arkadaşlar şimdi haberlerde izledim.kopya ceken sanılandan fazlaymış

Tepki Skoru
0
Son dakika haberlerinde goremedim ben, hayirlisi

kopya cekenler de pacayi yirtacak demektir iptal olursa, kimse cadi avina devam etmez

yazik o kadar aday magdur olur iptal kesin olursa

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tekrar sınava girersek sadece eğitim bilimlerimi olacak yoksa komplemi bilgisi olan varmı canım sıkıldı şimdi geldim eve haberleri falanda izlemedim

Tepki Skoru
0
Sınav tümüyle iptal edilebilir.
- Sadece öğretmenleri ilgilendiren Eğitim Bilimleri Testi iptal edilebilir.
- Sadece puanlar ve sıralamalar yeniden hesaplanabilir.
- 3-5 tane gariban bulunup, olay onların üzerine yıkılır ve olay örtbas edilmeye çalışılır.
Son günlerdeki genel kanı; olayın örtbas edilmeye çalışıldığı yönünde... Umarız, bu noktaya gelinmez. Aksi taktirde ÖSYM'nin, YÖK'ün ve MEB'in bundan sonraki yaptığı bütün sınavlar şaibeli olur.(abbas güçlü)alıntı yazı..BENCE EN SONKİ MADDE YANİ 3-5 Garibanın üzerine yıkılacak bakın görünnnn

Tepki Skoru
0
Son dakika haberlerinde goremedim ben, hayirlisi

kopya cekenler de pacayi yirtacak demektir iptal olursa, kimse cadi avina devam etmez

yazik o kadar aday magdur olur iptal kesin olursa
gercekten yazık olur onca calışan ve emek veren insanlara vebal nasıl hesap verecekler.hayırlısı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle