Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İl içi atama

Tepki Skoru
0
merhaba
ben il içi atamaya göre 1 yıl 11 ay 2 günü dolduruyorum temmuz sonu itibariyle.ancak il içi atama için en az 2 yılın dolması şartmış.fakat önceki yıllarda basvurular nisanda baslayıp agustos sonuna göre degerlendirme yapılıyordu.dolayısı ile 2 yıl dolmus oluyordu.bu durumda basvuru yapsam gecersiz mi olur?
yoksa 1 yılımız calınmıs mı oluyor?=?
tesekürler

Tepki Skoru
0
evet bir dönemimiz çalınıyor.şunu gözardı ediyorlar.bize atandığımız yerler eylül başında haber veriliyor.oysa 2 yıl dolma süresi olarak yıl sonu hesaplanıyor.bunu eğitim öğretim süresi olarak hesaplasalar ya.yani 4 dönem orda olunca 4.dönem bittiğinde tayin isteyebilmeliyiz.ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh.olmuoooo işteee.:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar il içi atama sıralama sonuçları açıklandı. İstediğiniz okullarda girdiğiniz sıralamadan memnunmusunuz İstediğiniz yerler geliyormu?

Tepki Skoru
0
evt çok korkuyordum ama her yerde 1. sıradayım ve istediğim okullarda açık var.Umarım herkesinde istekleri olmuştur.Ayrıca bütün tayin isteyenlerin listeleri okul okul yayınlanmış herkesi görebiliyoruz,bence bu da çook iiyi olmuş.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yeni il içi atamalarda sıralamanın sadece agustos için çalışacağını biliyor musunuz?

Tepki Skoru
0
geçen seneye kadar yapılan tercihler dogrusunda sıralama yapılıyordu.hizmet puanı üstünlüğüne göre 4 yada 5 kez sıralama yapılıyor ve il içi atamalar yıl boyunca devam ediyordu.şu anki klavuza göre sadece agustos ayında atama yapılacak.....
ne kadar adil değil mi??????

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim cevabınız için.bu durum gercekten hiç iyi olmamış.

Tepki Skoru
0
ne yapcağımız konusunda büyük kaos yaratıyor bide 80 km uzağa eş göndermekte eklenince ya benim çıkarda eşimin çıkmazsa diye düşünüyor insan ....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle