Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İl dışı atma puanları.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizlere bi konuda danışmak istiyorum ben doğu hizmetimi tamamlamadım fakat 2.yılın sonunda tayin isticem bana malatya merkez elazıg merkez veadıyaman merkez için hizmet puanlarının.okul puanlarını yazabilirmisiniz şuan 53 puanım var.gelcek yıl 83 puanım olcak bu illerin merkez okulları çıkarmı yazarsanız sevinirim sevgiler teşekürler.

Tepki Skoru
0
arkadaşım hizmet puanları sanırım kastetdiğin ama onu ancak atamalar zamanı bulabilirsin bende şu an zorunlu hizmetimi yapıyorum geçen yıl ben de aramıştım ama bulamadım ancak geçen yılın puanlarına bakarak tercih yapabilirsin onuda öğrenirsem sana yazarım mutlaka hele il dışı açılsın nokta tayin oluduğu için okulu direk arayıpta öğrenebilirsin ben okulumu tercih zamanı direk aramış bilgi almıştım şu anki idarecilerimden sen bekle biraz daha iller açılsın

Tepki Skoru
0
canım bişey daha var 2. yılda tayin isteyebiliyorsun ama pekte bekleme benimde 3.ç yıl çıktı hayal kırıklığı yaşama isteme hakkın doğuyor ama çıkmayabiliyor ama 83 ise hizmet puanın ki 2.yılda nasıl tapladın bu paunı sen nasıl biyerdesin öyle hizmet puanınsa 83 bence süper sen çok iyi yerlere gidersin o puanla hele istediğin yerlere kesin gidersin bence sana bol şans

Tepki Skoru
0
ben inönüden mezunum verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar 3. yılım oldu çalışalı ama şuan asker ögretmenim bu yıl istemicem 4. yılımda istiyom bulundugum yer adıyaman tutu kaşlıca köyü.yıllık 30 puan alıyorum tabi kötü bir yer oldugu için:)çokteşekkür edrim ilginize aydınlattınız teşekkürler.

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben ağrıda görevliyim aslen adıyaman besniliyim.emin ol -40 derece soğukta çalışmaktan çok daha iyidir adıyaman,hele köyleri buranın ilçelerinden daha iyidir.yani beterin beteri var.

Tepki Skoru
0
sağol arkadaşım haklısın 3 yıla girdim burda artık çekemiyom köy ya zaten buyılda tayin isteyemiyom asker öğretmenim ancak 2008 haziran gibi.4,5 yıl olcak burda hizmetim tayin isteyene kadar.en azından daha ii bir yer olsun.ama sen de çok am çok haklısın iyi çalışmalar sevgiler

Tepki Skoru
0
iller arası isterken şu ilin kaç punaı diye bir düşünceyi ben tam olarak analayamadım sonuçta bir okulda 1 açık varsa orayı isteyenler içerinde en yüksek hizmet puanı olan atanır yani burda il dışı atamada şu okulun punaı kaç diye bir olayı girmeniz tuhafıma gitti doğrusu

Tepki Skoru
0
il dışı atamalrda tercihlerini yapan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim özellikle hangi illleri istediklerini belirtirlerse sevinirim bir nevi rakiplerimizi öğrenmiş oluruz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle