okul öncesi çıkışlıyım biliyorsunuz sınavsız ikinci üniversite hakkımız var. ama ben hala seçeceğim bölüme karar veremedim. sosyal hizmetler nasıl olur? bir fikri olan var mı? ...
sosyal hizmetler olabilir.Ancak hem okul öncesi öğretmeni olarak devlette çalışıp hem de sosyal hizmetler branşında çalışamıyoruz.Birinden birini seçmek durumunda kalacaksınız.Eğer farklı şeyler öğrenmek istiyorsanız okuyabilirsiniz.Ben vazgeçtim açıkçası
Sosyal hizmet mezunlari bir çok alanda çalişabiliyor hatta bu yil baya ihtiyaç olduğu belirtilmişti tabi 4 yillik okumak daha faydali olur .bende sosyoloji düşünüyorum tam kara veremedim ama ilgi duyduğum bir alan tek sikinti çok az ihtiyaç olmasi sizce ???????????????
kendinizi geliştrmek için sosyoloji halkla ilşkiler olabilir eğer ilginiz var ise fotoğrafçılıkta düşünebilrsiniz bu yıl meuzn olup atanırsam alahın izni ile ben bunlardan birini seçerdim yani
kendi alanımla özdeşleştirmek istemiştim ikinci üniversiteyi. bu doğrultuda seçebileceğimiz bi bölüm yok sanırım. ya böyle devam yada en baştan tekrar...