İğrenç bir hatıra!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nermin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nermin

bu insanlar ve yaptıkları midemi bulandırıyorrrr!!!!!!!!!!!

Allah aynısını fazla değil aynısını başlarına versin.ne kadar iğrenç olduklarını anlasınlar.

BU İĞRENÇ HAREKETLERİNİN KARŞILIĞINI ER GEÇ BULACAKLARDIR. ZATEN BULUYORLARDA ŞUANDA RESMİ RAKAMLARLA ABD NİN ÖLÜ SAYISI 2000 İ AŞTI.. EN SON ÇIKAN SNİPERLAR İLE BU SAYI HER GÜN KATLANARAK ARTMAKTADIR.

ne diym ki allahlarından bulsunlar. allah ne yapılması gerektiğini çok iyi bilir. allah o insanlara yardım etsin.

ya bu ne ya amerikan askerleri çok iğrenç

bu kadarda olamaz artık

bu iğrençlikler onların HAYAT FELSEFESİ olduğu için gayet normal karşılıyorlar arkadaşlar,acınacak haldeler ama GÜÇ VE BİRLİK onlarda ne yazık ki...
bizim yaptığımız da bu devran döner elbet diye beklemek...

allahımdan bulsunlar inşallah...
mazlumun ahı yerde kalmaz..öyle ya da böyle birgün yaptıklarının cezasını çekeceklerdir inşallah..

kanım dondu...ne diyim...

bunlar insan olamazlar elbet bir gün devran döner..onlara acıyorum üzülüyorum ahirette hallerri harap allah ıslah etsin..

cok kotu oldum yaa bunlar insan degil yaa yüreklerinin yerinde tas var ama doğal aile ,arkadaş sevgisi gibi bu güzel ve insanı insan yapan dugulardan uzak yetişmeleri sonucun da boyle yaratıklar oluyolar sevkatle sarılmayı ve öpmeyi bilmeyen insanlar onların vatandası oldu ülkede yaşıyıyorum bende boyle haberleri okuyunda kendimden de nefret ediyiyom onlara hizmet ettim için böyle haberleri okuyunca geri amerikaya gitmek bana zor geliyo

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri