Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hizmetli

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sınıfımda kız meslek mezunu hizmetli var, sınıfta durmak yasak diye öğretmenler odasında duruyor.Ama okulun fiziki şartları uygun değil, tuvalet dışarda çocuklar lavabo ihtiyacı olduğu zaman ben dışarda hizmetli arıyorum.8 yıllık eğitim yapılıyor.büyük çocuklarla aynı tuvaleti kullanıyorlar.ya da ben lavaboya gideceğim zaman çocukları bırakıp gidiyorum mecbure.Ne yapmam lazım

Tepki Skoru
0
Okul öncesi öğretmeni acıkmaz susamaz.Her ne hikmetse okulda hem çocuklarla süresiz bir eğitim yapmamız hem de tuvalete kadar götürmemiz beklenir.Yardımcı olamaz çünkü biz robotuz arkadaşım dolayısıyla bunları yaşamaya alıştık artık

Tepki Skoru
0
sadece anasııfı için yardımcı ama tuvalet ya da ihtiyacım olduğu için ulaşamıyorum

Tepki Skoru
0
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.bende daha önceki okulumda bunu yaşadım.yardımcıyı velilerim tutmuştu ama yardımcı bizim dışımızda okulun bütün işlerini yapıyordu bir tek bizimkini yapmıyordu.Birde üstelik benimle ilğili hem öğretmen arkadaşlara hemde velilere dedikodumu yapıyordu.

Nasıl çözdüm,önce konuştum yapması gerekenleri anlatım oyine devam etti ben 4-5 defa konuştum.yine değişmedi sonra Okul müdürüm Anasınıfından sorumlu müdür Yardımcısı,diğer anasınıfı öğretmeni çalışan kız ve ben birlikte yapılacak bir toplantı istedim.toplantı yaptık şikayetlerimi söyledim.ve yapacağı işi ve boş zamanlarında oturacağı yazarak belirledik. Kalan yarım dönemi bu şekilde götürdük.Benim şansım Çok iyi bir müdürümün Olmasıydı.
Okula yeni başladığım için kimse beni tanımıyordu ve Hatun ne anlatıyorsa yazık ya biraz kızcağıza iyi davran diyorlardı . sonra herkez ,Herkezi tanıdı ama o ara ben çok üzülmüştüm. KOLAY GELSİN

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle