Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hizmet birleştirme

Tepki Skoru
0
arkadaşlar usta öğreticilik çalşıtığınız yılların sözleşmeliye geçince hizmet birleştirmesi yönetmeliği çıkmış.yapan yada bilgi sahibi olan varsa cvp yazarsanız sevinirim.1. dönem böyle bir talepte bulunduk fakat sayılmadığı şeklinde cvp geldi meb den şimdi kanu çıkmış.lütfen cvp bekliyorum

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
hizmet birleştirmeyi bende yaptım ancak sözleşmeli çalıştığım süreyi de doğu görevine ekleyerek

dil

Tepki Skoru
0
hizmet birleştirmeyi bende yaptım ancak sözleşmeli çalıştığım süreyi de doğu görevine ekleyerek
Merhaba hocam ben şırnakta kadrolu olarak görev yapıyorum hizmet birleştirme için ne gibi işlemler gerekiyor? bide sözleşmeli çalıştığımı doğu görevime eklemediler.3 yılı doldurmam gerekiyormuş. teşekkürler.

Tepki Skoru
0
MERHABA hocam,bende şırnak güçlükonakta görev yapıyorum.sözleşmeliyim.bende duydum.ssk dan çıktı alıp onaylattıracağımızı ve çalıştığımız yerlerden çalıştığımıza binaen kağıt alacağımızı ve okulumuza vereceğimizi işlemlerin bu şekilde devam edeceğini duydum
.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 2001 yılından itibaren usta öğretici olarak çalışıyorum gerçi bu sene ücretli olarak yapıyoruz ismimiz değişti ya hani. sözleşmeli yada kadrolu olduğum zaman hizmet birleştirmesi oluyor mu. 9 yıl oldu eğer olursa iyi bir puanım olacak köylerde çalıştım sürekli bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.

dil

Tepki Skoru
0
MERHABA hocam,bende şırnak güçlükonakta görev yapıyorum.sözleşmeliyim.bende duydum.ssk dan çıktı alıp onaylattıracağımızı ve çalıştığımız yerlerden çalıştığımıza binaen kağıt alacağımızı ve okulumuza vereceğimizi işlemlerin bu şekilde devam edeceğini duydum
.
Teşekkürler hocam artık tatil dönüşü uygulatabiliriz. inşallah puan olarak eklenir. önümüzdeki yıl tayin istemeyi düşünüyorum.Sanırım ücretli çalıştığımız ilin puanının yarısını veriyorlarmış.Umarım olur.

Tepki Skoru
0
hocam ben şanlıurfa merkezde sözleşmeli çalışıyorum.hizmet birleştirme için okul idarenize dilekçe veriyorsunuz,verdiğiniz dilekçe sgk ya gidiyor,oradan sgk dan gidip bir belge alıp milli eğitime onaylatıyorsunuz.puanınızı milli eğitimde hesaplıyorlar.biz yaptırdık size tavsiyem işinizin arkasına düşün..

Tepki Skoru
0
bende bilecik osmanelinde görev yapıyorum sözleşmeli olarak 4 yıl görev yaptım usta öğretici olarak ozaman okuyordum anadolu üniversitesinde 2008de mezun oldum burdaki milli eğitimdekilerde diyolarki okuduğun yıllar sayımıyor yalnızca bir senenin hizmet birleştirmesi yapılıyor bilmiyorum yapmadım ben brde kadrolulara yapılıyor diyolar

Tepki Skoru
0
hocam bende 2008 mezunuyum okul bittikten sonraki 2.yılım. ondan önceki senelerde öğrenciydim.şimdi sadece mezun olduktan sonrakiler mi sayılacak,eğer hepsi sayılırsa yüksek bir puanım olacak.bulunduğum bölge doğu görevinden sayılıyor üstelik köylerde çalıştım 180 falan olur diyorum 9 yıl üzerinden tabi. bilgisi olan varsa lütfen bu konuda beni bilgilendirebilir mi. haziran veya ağustos atamasında hizmet birleştirmesi yapabiliyor muyum ?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar usta öğreticilik çalştığım süre için meb e sgk dökümü götürdük birkaç arkadaşla beraber.fakat özel eğitimde çalışan arkadaşın ki sayıldı usta öğreticilik yapanların ki sayılmadı.bizde 1.dönem talepte bulunduk olumlu sonuç alamadık.farzedinki saydılar 9 yıldır çalışıyordum bende ama malesef sgk dökümüne baktığınız zaman eski sistemde 2 günümüz 1 gün sigorta olarak sayıldığı için sene boyu toplam 4 ay 12 gün gibi komik rakamlar çıkıyor.buda puan olarak hiçbirşey ifade etmiyor arkadaşlar.yani 180 vs gibi puan imkanı mümkün değil.geçen sene sistem değişti ve aylık prim 30 gün yatmaya başladı.öncekilere pek güvenmeyin hocam.saygılar..

Tepki Skoru
0
hocam cevabınız için tşk ederim. evet eski sistemde öyleydi yaklaşık 2 yıldır aylık primimiz 30 günden ödeniyor. benim yaklaşık 1200 iş günüm var buda 3,5 yıla yakın oluyor sanırım benim hesabım böyle tabi onların hesabı nasıl olur onu bilemem. ah keşke olsa hizmet birleştirmesi ya.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar faydası olurmu bilmem.urfada kadroluyum daha önce 5 yıl usta öğreticilik yaptım.hizmet birleştirmem yapıldı emekliliğime eklendi fakat puan alamadım. sözleşmeli çalışan arkadaşım hem usta öğreticilik hemde özelde çalışmış özelde çalıştığı günlerden puan aldı fakat usta öğreticilik yılları verilmedi.

Tepki Skoru
0
hocam bende samsunda ücretli çalıştım 5 ay kadar sgk dan 1 ay 29 gün göründü ve şimdi diyarbakırda sözleşmeli olarak çalışmaktayım. bana 1 puan eklendi. okul idaresine dilekçe yazıyorsunuz ve internetten sgk çıktınızı ilişkilendirip okul idaresine teslim ediyorsunuz , okul idaresi üst yazı ile milli eğitime gönderiyor. cevabın gelmesi 2-3 ayı buluyor. kimi milli eğitim sözleşmeli olduğun için puan eklenmez diyor, ben arkadaşımın ilsis şifresini alıp gösterdikten sonra benim hizmet puanımı eklediler. bilginiz olsun.... benden sonra okulumdaki arkadaşlarda sözleşmeli çalışıyor ve usta öğreticilik yaptığı 7 yılın hizmet puanı 23 olarak eklendi...

Tepki Skoru
0
bende ekletmek için uğraştım.hizmet birleştirmem yapılmış fakat puana eklenmemiş.gittiğimde onun için il millieğitime gideceğim

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar sonuçta bir puan bile gelse bizim için önemli bu arada usta öğreticilik yaptığımız yıllar sayılıyor.Ben yaptırdım.Bağlı olduğunuz mil.eğ. dilekçe yazıyorsunuz onlar üst yazı veriyorlar.Onu sgk ya götürüyorsunuz ordan aldığınız dökümü il mil.eğ. götürünce hemen oluyor.Bizim öyle oldu yani.Ama hepsini kendiniz birebir ilgilenin.

Tepki Skoru
0
merhabalar,ben hizmet birleştirmemi yaptım.usta öğraticilikte çalıştığım yıllarıda eklettim.rehabilitasyonda çalışmıştım onlarıda eklettim.biraz üzerinde durmanız gerekiyor arkadaşlar.peşini bırakmayın.ben milli eğitim bakanlığını arayıp,hizmet birleştirme için olan yönetmelikteki maddeleri ve olup olmayacağını net öğrendim.sonra ilçe milli eğitimede anlattım yaptılar.bir sıkıntı olmadı.puanınızın yarısı diye bişey yok hepsini ekliyorlar

Tepki Skoru
0
hocam bende 2008 mezunuyum okul bittikten sonraki 2.yılım. ondan önceki senelerde öğrenciydim.şimdi sadece mezun olduktan sonrakiler mi sayılacak,eğer hepsi sayılırsa yüksek bir puanım olacak.bulunduğum bölge doğu görevinden sayılıyor üstelik köylerde çalıştım 180 falan olur diyorum 9 yıl üzerinden tabi. bilgisi olan varsa lütfen bu konuda beni bilgilendirebilir mi. haziran veya ağustos atamasında hizmet birleştirmesi yapabiliyor muyum ?
arkadaşım öyle değil 9 yıl üzerinden hesaplanmıyor ücretlide biliyosun sadece fiilen çalıştığın günlerin sigortası yatıyor ve sadece o günler hesaplanıyor mesela benim 1 dönem boyunca çalıştığım zaman dilimi 3 ay 22 gün olarak geldi ve burda okulun puanına göre puan alıyosun

Tepki Skoru
0
biraz geç gördüm konuyu ama bildiğimi yazayım bende şırnaktayım mezun olduğun sene ve sonrası sayılıyor
okuldan ssk döküm belgesi ve adına düzenlenmış belge artı çalıştığın yılı gösteren belge imzalanıp mürleniyor(aslı olacak)
belgeleri dilekcen il birlikte mem e veriyosun
sonra işlemleri takip etmen gerekiyo bazı mem ler pek ilgilenmiyor,
hadi hayırlı olsun

Tepki Skoru
0
Benİm 5 puan eklendİ kadrosuz usta ÖĞretİcİ olarak 7 ay kadar ÇaliŞmiŞtim eklenmesİ uzun sÜrÜyor
ssk hİzmet dÖkÜmÜ
hİzmet bİrleŞtİrme dİlekÇesİ
okuldan ÇaliŞtiĞiniza daİr yazi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben yaptım geçen yıl.2001 2006 yılları arsı çalışıtm 20 puan geldi.ayrıca okurken çalışmıştım o yılların puanı geldi.herşey sizin takibinizle oluyor. her işinizi elden takip edin.ben sskya gittim oraya dilekçe verdim adrese gönderdiler.daha sonra onunla birilkte bir dilekçede ilçe milli eğitime verdim. puanım eklendi. normalde dilekçeyi verince 5 dakikada oluyor.çalıştığınız milli eğitime bağlı herşey. kolay gelsin buarada bende sözleşmeliyim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle