Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hiç Unutmam

Tepki Skoru
0
bir gün erkek öürencilerimden bir tanesi "öğretmenim sana bir tane koca bulalaım " demişti :D:D:D:D:D o an dondum kaldım ne söleyeceğimi bilemedim ...hiç ummadığım bir anda sölemişti:D:D

Tepki Skoru
0
öğrenci neden böyle bir soru gereği duyduki merak ettim 5-6 yaşındaki bir çocuk bunu bi yerlerden duymuş olmalı

Tepki Skoru
0
çocuğun bir takıntısı vardı ..erkek çocuğu idi o azmnlar belli bir dönem geçiriyordu sanırım ...bira sorunlu bir öğrecydi..

Tepki Skoru
0
cocukları bazen umaursamıyoruz ama .....:)

Tepki Skoru
0
merhaba çok güzel ya..'öğretmenim sana koca bulalım' (bana da hep evlimisiniz diye sorarlardı )bu yaşta örnek aldıkları bireyler genellikle aile içinde ve evli oldukları için bizide onlara benzetmeye çalışıyorlar galiba...teşekkürler paylaşımın için...

Tepki Skoru
0
banada soruyodu öğrencilerim siz evlendinizmi? bende hayır derdim o zaman seni ..... evlendirelim derlerdi. bu nokta noktada herhangibir akrabaları.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
AZ DEĞİL BU ÇOCUKLAR VALLAHA BENİMDE GENELDE SAÇLARIMA TAKILIRLAR NE LAFLAR DERLER KIR YIL DÜŞÜNSEM BENİMAKLIMA GELMEZ

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle