İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

SERBEST KÜRSÜ

Her güne yeni bir söz

Âyînesi iştir kişinin, lâfa bakılmaz,
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
Besmeleyle başlıyalım kitaba,
Allah adı, en iyi bir sığnaktır.
Nîmetleri sığmaz ölçü, hisâba,
Çok acıyan, affı seven bir rabdır!
Mâl-ü mülke olma mağrur, deme var mı ben gibi?
Bir muhâlif yel eser, savurur harman gibi!
Hayatının her gününü son günün gibi yaşarsan, sonunda haklı çıkarsın.
Bir gün dünya seni sıkarsa, Rabbine dönüp sıkıntım var deme, sıkıntına dönüp benim büyük bir Rabbim var de!
"Mutlu olmak ile huzurlu olmak aynı şey değildir. İnsan acı çekerken de huzurlu olabilir."
ben bir kaçtane tazsam olur muu?
"Deha;imkansızda mümkünü görebilmektir,gemilerin karadada yüzebileceğini sezmek MEHEMETLERDEN birini FATİH Yapar"

Keşke hiç büyümeseydik dizlerimiz kanasaydı,kalplerimiz yerine

Eğer Allah a hakkıyle güvenseydiniz;sabahleyin yuvasından aç çıkıp,akşamleyin tok dönen kuşların beslendiği gibi;Allah rızkınızı verirdi
hadis_i şerif

ey hayat ölüme şükret!seni onun yüzünden seviyorum
seni çok seviyorsam bundan sanane!!!!!! 🙂🙂
sevmeyi sadece kendine minet sanma unutma ki belki oda seni seviyor? buda benden sizlere günün sözü özlikle şimay senin son yazfıgına gönderme olsun?
göndermeyı aldım hocam 🙂 saolun🙂 bende size bi cvp vermek istedim ama bulamdım
"Sevgi bahçesinin çiçekleri,sevgiyle sulandıkça büyür."

Ü.DUYSAK
Belkide birine sevgimizin bütününü sunmak, bizi aynı şekilde seveceğinin garantisi değildir.
cesaretin bittiği yerde esaret başlar
Gerçekçi ol, imkânsızı iste...Che Guevera
kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklık yaptın ve farkında değilsin demektir..🙁
sevgiyi kilo ile alıp,metre ile ölçüp,sıcaklıgını hesaplayabilseydik bu sadece suni bir gündem olurdu. ama sevgi yaşanır yaşadıkça degerlenir ulvi bir aşka dönüşür. hayatımda her anlamlı yazımda kişileri sigaraya benzetirdim şimdi malboro gibiyim çünkü yarın nişanlanıyorum

darısı bekarlarımızın başına
^^ AŞKIN kar_ zarar defteri yoktur; alacağın varsaa YÜREĞİNE yazacaksınn^^

,
Mantığın bitti yerde sükût evlâdır.
İnsanları tanımak için bütün zamanını ver ama bütün sevngini verme!Çünkü insanları tanıdıkça verdiğin sevgiye acıyacaksın...

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.