Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hem proje-hem türkçe:))

Tepki Skoru
0
Bugün çok hoş bir etkinlik yaptık çok keyif aldık..Tam boy beyaz kartona bir çocuk vücudu çizdim ve sohbete başladık çocuklara sorular sordum çoğunluğun cevaplarına göre hep birlikte karar vererek çocuğa bir kimlik kazandırdık:))Sorular ve karara varılan cevaplar:
-bu çocuk kız mı erkek mı : kız
-Kaç yaşında ;10
-Adı ne olsun:Ece
-saçları ne renk;sarı
-saçları uzun mu kısa mı:uzun
-gözleri ne renk :mavi kararına varıldıktan sonra çocuklara şimdi sizden Ece ye resim yapmanızı istiyorum dedim,Ece nerelere gidiyor,ailesi kimler,neler yapıyor...onlar resimlerini yaparken kıvırcık uzun saçlı bir kız boyama sayfasını fotokopi ettim ,onları da boyadılar ve hepsi çok güzel neredeyse aynı gibi boyamışlardı ..Ece yi kesip resimlerine yapıştırdılar,ve resmi fon kartonuna monte ettik..Şimdi sizinle Ece için bir hikaye kitabı oluşturacağız ve sizin resimlerinizi kullancağız dedim kitaba ECE' NİN DÜNYASI adını verdiler..Yarın hikayemizi yazacağız ..çocuk gibi bende heyecanlıyım:))) bakalım nasıl bir hikaye çıkacak,sizlerle yine paylaşacağım..

Tepki Skoru
0
teşekkürler hocam çok yaratıcı, bende denemek istiyorum :)):36_7_8:

Tepki Skoru
0
eğlenceli bir etkinlik olacak hocam tebrikler

Tepki Skoru
0
Çok güzel bir etkinlik olmuş. Çok güzel düşünmüşsünüz hocam

Tepki Skoru
0
bende bende bende bende denicem.Çok güzel düşünmüşsünüz hocam teşekkürler.

Tepki Skoru
0
öykü resimlerimizden bir kaçını çektim,hikayemiz ise aslında tam bir bütünlük içinde olmadı,her çocuk kendi resmini anlattı ve yazdık kartının arkasına sanırım daha hoş bir çalışma oldu,devamlılık içinde olan bir öyküden....

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
eklmeyi unutmuşum Ece nin ilk halini giydirmek istediler,giydirdiler 10 yaşında bir geline dönüştü Ece:)))) birde erkek arkadaş çizdik onun adıda Eren :)..

Ekli dosyalar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.