Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hem eğlenecekler hem de çok çabuk toplanacaklar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar serbest oyun zamanı sonunda dağılan sınıfınızı eğlenceli bir müzik açarak toplayabilirsiniz. heykel oyununda olduğu gibi müzik çalarken çocuklar oyuncakları yerlerine yerleştirecek müzik durduğunda hareketsiz kalacaklar. Deneyin çok eğlendiklerini göreceksiniz.

Tepki Skoru
0
Bende genellikle öyle yapıyorum çok hareketli bir müzik olursa müziğin etkisiyle çok çabuk topluyorlar ve bu sayede yemeğe daha erken gidiyoruz.

Tepki Skoru
0
mutlaka deneyin arkadaşlar inanın sınıf hem daha düzenli hemde kısa sürede toplanmış oluyor....

Tepki Skoru
0
Evet çok toparlayıcı bir oyun. Bir zaman oynandıktan snra müziksiz bile etkili oluyo don çözül olayı:).hatta bir süre sonra donduklarında çözüldüğünüzde çöplükten geçiyorsunuz, çiçek bahçesinden geçiyosunuz, kuşsunuz, gibi yönergeler vererek de hareketli eğlenceli dramatik bir oyuna geçilebilir. Teşekkürler paylaşımın için.

Tepki Skoru
0
bende belirli bir sayıya kadar sayıp çocuklardan sınıfı topaarlamalarını istiyordum. çocuklar benim sayıları saymam bitmeden sınıfı toplamak için çabalıyorlardı ama bu daha da hoş görünüyor deniycem teşekkürler

Tepki Skoru
0
ewet kesinlikle bunu sewmeyen minik yoktur heralde...
ben de stajlarımda uyguluorum we hepsi bayılıo buna...
çok eğleniolar we gerçekten çok sewiolar...
paylaşımın için tşk...

Tepki Skoru
0
bende oyuncakcı fare hikayesi ile başlatıp ,dans ile oyuncak toplamalarını sağlıyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle