Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Haziran ataması

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar atama husunda bazı bilgiler vermek isterim.
Bu internetten sıralam asla doğru değildir. Ben Bilgisayar öğretmeniyim eşim okul öncesi son sınıfta okuyor.Benim atama zamanımda sıralamada çok gerideydim.Fakat atam olduğunda il merkezi geldi.Şunu unutmayalım arkadaşlar il merkezinde veya evine yakın yerlerde çalışan sözleşmeli arkadaşlar asla bu atama da kolay kolay tercikh yapmazlar.Özellikle sözleşmelileri kadroya gececeği haberinden sonra.Özellikle 26. tercihi yapanlar yani atama için gözlerini karartanlar doğuda ols atanırlar.Bu arada okul öncesi öğretmenliğinde okuyan ve atama bekleyenlerin coğu bayan. Erkek adayla eğer biraz puanları iyiyse doğuda istediği yerlere atanırlar.
Son bir konu ise okul öncesinin zorumlu olaçağı: Bu milli eğitim bakanının Nimet ÇUBUKÇU nun en doğru projesi ama yapmaçık.Çünkü nüfus müdürlüklerinde 5-6 yaşında öğrencilerin isim ve adresleri alınıyor.Fakat veliler zorunlu zannetmedikleri için öğrencileri yollamıyor.Bir misalle konuyu kapatmak istiyorum.istanbulda bir okulda ana sınıfına gitmesi gereken öğrenci sayısı 130 fakat tek sınıf var ve mevcudu 25.Bundan anlayaçağımız eğer gerçekten ana sınıfına gitmek zorunlu olsa ve her yaşı gelen ana sınıfına gitse taban puan 0 olur.Ama bizde herşey kağıtta kaldığında sizde illerde %70 lere kadar okul öncesine giden var deniliyor yalan.
Bi husuta sizin usta öğretici çalışmanız.Bu sizin kendi ayagınıza silah sıkmanız gibi birşey.unutmayalım devlet ücretli öğretmen çalıştırarak hem atamayı az tutuyor.Hem de il merkezlerini açmıyor atamalarda.
Her arakadaşa bu atama döneminde başlarılar dilerim ALLAH yardımcısı olsun darısı eşimin başına

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle