Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hayırlı akşamlar :)

Tepki Skoru
0

mrb ben zeynep .
17 yaşndayım .. seneye ygs sınava giricem ..
okul öncesi öğretmenliğini istiyorum küçüklüğümden beri :)

sonradan pdr okusamda iyii olur diye düşündüm ..

Yerim seni Öss yi okuyorm şimdi ..

Erdal Demirkıran bi meslek seçimi yapıp ona göre çalışmamız gerektiğini söylüyor :)

bu yüzden sizden yardım istiyorum bana bu bölüm hakkında bilgi verebilir misiniz acaba ? :)

Tepki Skoru
0
Canım, öncelikler Allah yardımcınız olsun. Bölüm ile ilgili sana özet olara şöyle diyebilirim öncelikle çocukları sevmek ve sabırlı olmak çok önemli ilköğretimden daha farklı olarak uğraş gerektiren materyal ve etkinler var ama bence hepsi zevkli şeyler yapman gerek 4 yıl okuyup kpss yeterli puanı alman ama başında da dedim ya gerek öss gerek se kpss hpsinden daha fazla uğraş gerektiriyor. Biz sınava eşit ağırlık olarak girdik şimdiki yani bu yıl sistem çok başka biz bölüm derslerimzden hiç soruyla karşılaşmadık şimdi siz lisede gördüğünüz bölümün derslerinden de sorumlusunuz

Tepki Skoru
0
teşekkürler :)

Çocukları seviyorum .. hemde çook :)

ben eskişehir anadolu ünivertesi okul öncesi eğitimini istiyorum ama puanı biraz fazla gibi geliyo ya da benim işime gelmiyo gözümde büyütüyorum :(

tekrar teşekkrüler . .

Tepki Skoru
0
slm arkadaşım bence okulöncesi öğretmenliği bu yılın ve gelecek yılların en çok rehabet gören mesleği pdr de güzel ama geçen sene eşit ağırlık 2 den aldı bu senede ygs 3 den mi ne alıyor(benim bildiğim)

Tepki Skoru
0
yok Lys 3 ten alıyo :)

biliyorum çok tutulan bi meslek .. ama benim üniversite için bi senem var ve eğer kalmadan üniyi getiğimi düşünürsem 4 senede oradan var önünün kapanabileceğini düşünüyorum :(

Tepki Skoru
0
msjımı düzeltemiyorum tekrar yazmak zorundayım :)

aklım pdr de kalmış birazcık :D

okul öncesi ygs 5 ten alıyo :)

Tepki Skoru
0
öncelikle aramıza hoşgeldiniz :))
valla öncelikle çocukları sevmeniz yeterli olmuyor..
sabır,özveri,yaratıcılık birsürü şey gerekli bu meslek için..:)
ve mesleğinizi seçtiğinz an sizinle bir ömür boyu devam ediyor eğer sevmediğinz işi yapmaya çalışırsanız inanın çok büyük hayal kırıklıklrı yaşarsınız ve çok üzülürsünz hergün size işkence olrak gelir..
ne diyelim valla en mutlu olabileceğinz ve yeteneğinzin olduğunu düşündüğünz mesleğe yönelin :)
inş.herşey gönlünze göre olur :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.