Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hayali arkadaş :) :)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben sınıfta öğrencilerimle bu oyunu oynuyorum bazen hayali arkadaşı olanlar bize getiriyor biz onların bakımını yapıyoruz eve götüren ertesi gün getirenler oluyor ama bensize burda bir tabıdığımın kızının arkadaşından bahsedeyim dilan 9 yaşında iken osman adında bir hayali arkadaşı vardı osman ciddi ciddi ailenin bir üyesi olmuştu zamanla osmana sofrada tabak falan koydular ona ait koltuk vardı bazen dilan bağırıyordu ne oldu deyince osmana çarptınız falan diyordu uzun süren bu osman macerasına bir gün dilan kendi son versi neden mi?osman öldü nasıl mı?babaanne birgün yanlışlkla osmanın üzerine oturdu ve osman öldü çocuk kendi yazdığı senaryoya kendisi son buldu üzülmedi osmanın ölmesine ama biz bu sona çok ama çok güldük kendi kendimize nasıl beğendiniz mi dilanın hikayesini?

Tepki Skoru
0
:)) ilginç çok yaratıcıymış Dilan, babaanneye engel olsaydı da Osman...:( ama bir yerde tamam yani bitirmek lazımdı senaryoyu herhalde:)

Tepki Skoru
0
:)) ilginç çok yaratıcıymış Dilan, babaanneye engel olsaydı da Osman...:( ama bir yerde tamam yani bitirmek lazımdı senaryoyu herhalde:)
evet bitmesine kandisi karar verdi ve bitirdi canım doktora gittiler bunun için ama doktorda hikayeyi takip etti eğer devam etseydi dilanda doktora gidecekti ama gerek kalmadı bu yaşlarda normal bu oyunlar biliyosunuz cevabınız ve ilginiz içinde teşekkürler

Tepki Skoru
0
geçen hafta yazdığın anıyı okuduğumda bana ilginç gelmişti. belki aynı boyutlarda olmasada böyle bir oyunu sınıf içinde oynadığınızı ya da devam ettirdiğinden bahsetmişsin. konuyla ilgili birine danıştım ve çok sakıncalı olduğunu hele hele bir öğretmenin böyle bir oyunu sınıf içinde oynamasının çok sakıncalı olduğunu söyledi. ve olayın farklı boyutlarından behsetti.
bu nedenle seninde gerekli araştırmaları yapacağını tahmin ediyorum. çalışmalarında başarılar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle