Merhaba arkadaşlar.
Müsade ederseniz bu konunun aslında çok uzamış olduğunu düşünüyorum. Dikkat ederseniz bu başlıktaki ilk mesajın tarihi 28.11.2008; yani dört ay öncesi falan.
Dikkat edilirse konuyu ilk açan arkadaşımız bir uygulama düşünüp bu uygulamanın tecrübeli meslek mensuplarınca değerlendirilmesini istemiş, konu hakkındaki bilgililer tarafından gerekli açıklamalar yapılmış ve konuyu açan arkadaşımız kendisine gerekli olan fikirleri edinmiştir.
Ama insaf artık arkadaşlar. Konunun açılması üzerinden neredeyse dört ay geçiyor ve bu konuyu her yeni gören insan konunun ne zaman açıldığına bakmadan, konu hakkında dört aydan beri insanların ne dediğine bakmadan, konunun amacının ne olduğuna dikkat etmeden hâla yazı yazıyor.
Ben artık bu başlık altında yazılacak yazıların konunun açılmasındaki amaca (bir yöntem hakkında tecrübeli meslek mensuplarının görüşlerini alma ve bu görüşleri de dikkate alarak o yöntemi nihai olarak değerlendirme) çoktan ulaşmış olduğunu ve bir yerden sonra bu başlık altında yazılacak yazıların başlığı açan kişiye birşeyler katacağını değil de bu kişiye ceza olacağını, bu kişiyi neredeyse bu başlığı açtığına pişman edeceğini düşünüyor ve artık bu başlık altında yazı yazmamayı öneriyorum. Hatta forum yöneticileri bu başlığı kilitlerlerse çok iyi olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim.