Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

HataLıyım köŞesi ¿?¿?

Tepki Skoru
0
ozaman sizi düŞünmeye davet ediyorum arkadaŞım, sonrada düşüncelerini bizimle payLaşırsınız tartışırız.. ;)

Tepki Skoru
0
böyle bir yöntemin yanlış olduğunu üniv mezunu bir insan nasıl düşünemez aklım almadı doğrusu...

Tepki Skoru
0
hocam bencede çok rencide edici bir köşe çocuk hatasını bu şekilde anlamamallı

Tepki Skoru
0
bu köşe aslında olumsuz geliyor bana çünkü çocuklara böle cezalar werildiğinde çocuk rencide oluyor we korkudan yapmıyor fakat saldırganlık duygusunu içinde geliştiriyoor bunu olumlu hale getirebilirsiniz benim yorumum bu bilmiyorum ne kadar doğru ama paylaşmak istedim

Tepki Skoru
0
hocam bende okuyrm daha ve hocalarımız çocukları bu şekilde etiketlemememiz gerektiğini söylüyorlar. hatalarından eleştirmek yerine olumlu davranışlarını ortaya çıkarark istenmeyen davranışları engelleyebiliriz. birde o köşede taç fln da varya çocukların bu durum hoşuna da gidebilir ve sırf o köşeye oturup taç falan takmak için istenmeyen davranışlarda da bulunabilir. benim nacizane düşüncelerim böyle...

Tepki Skoru
0
nUrgül hanım yaNi okuyup okumamak önemli değil tabiki düşünce paylaşıyoruz zaten konunun en başını okursanız tereddüt le yaptığımı dile getirmiştim... ayrıca arkadaŞlar tabiki oLumlu davranışları üzerinde durmaya daha çok çalışıyoruz ortada sadece kötülük kötülük ceza ceza vS. bir durum yok olmayan şeyler üzerrinede yorum yapmanızaa gerek yok.. şimdi baŞtan herşeyi açıklayamam ilk cvp larda yazıyor :) herkese sevgiLer.. ;)

Tepki Skoru
0
zaten yaptığınız köşenin çocuklara bi getirisi olmayacağını anladığınızı umuyorum arkadasım kızmayın bana böyle bseyle ilk kez karşılastığım için baya sasırdım açıkçası bizlerde bunlARDA YOLA ÇIKARAK ADIMLARIMIZI daha dikkatli atarız dimi :) iii geceler arkadaşım .....basarılar

Tepki Skoru
0
bencede çocuğun gelişimi açısından uygun bir köşe değil çocuğu hapisaneye gönderir gibi olmuş

Tepki Skoru
0
sevgili hocam öncelikle emeğinize sağlık çok yaratıcı bir köşe ilk aklıma hapishane mahkumları geldi hani suçlular farklı yerde kalıyor ya o bakımdan:)))
ben o köşeyi yapsam kalkmıcaklar çıkar garanti...

allahtan o köşe bende yok
ii çalışmalr,,hı bence ödül olur devamlı olunca ne olursa olsun kıymeti kalmıyor hediyeninde cezanında ama şu bir gerçekki disiplin şart o da bnede eksik nafile...

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar.

Müsade ederseniz bu konunun aslında çok uzamış olduğunu düşünüyorum. Dikkat ederseniz bu başlıktaki ilk mesajın tarihi 28.11.2008; yani dört ay öncesi falan.

Dikkat edilirse konuyu ilk açan arkadaşımız bir uygulama düşünüp bu uygulamanın tecrübeli meslek mensuplarınca değerlendirilmesini istemiş, konu hakkındaki bilgililer tarafından gerekli açıklamalar yapılmış ve konuyu açan arkadaşımız kendisine gerekli olan fikirleri edinmiştir.

Ama insaf artık arkadaşlar. Konunun açılması üzerinden neredeyse dört ay geçiyor ve bu konuyu her yeni gören insan konunun ne zaman açıldığına bakmadan, konu hakkında dört aydan beri insanların ne dediğine bakmadan, konunun amacının ne olduğuna dikkat etmeden hâla yazı yazıyor.

Ben artık bu başlık altında yazılacak yazıların konunun açılmasındaki amaca (bir yöntem hakkında tecrübeli meslek mensuplarının görüşlerini alma ve bu görüşleri de dikkate alarak o yöntemi nihai olarak değerlendirme) çoktan ulaşmış olduğunu ve bir yerden sonra bu başlık altında yazılacak yazıların başlığı açan kişiye birşeyler katacağını değil de bu kişiye ceza olacağını, bu kişiyi neredeyse bu başlığı açtığına pişman edeceğini düşünüyor ve artık bu başlık altında yazı yazmamayı öneriyorum. Hatta forum yöneticileri bu başlığı kilitlerlerse çok iyi olur diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

Tepki Skoru
1
Haklı olduğunuz noktalar var bişey diyemeyiz. Ama kitleyince bu konuyu yeni öğretmen adayları görmicekler ve belki aynı hatayı kendileri yapacaklar.
Kişiler msj yazmakta özgürler bu yüzden kitlemek doğru değil.
2007 den kalma konulara bile hala cvp yazılıyor.
Herkesin kendine özgü fikirleri var paylaşmalıdırlar.
Sizin fikrinizede saygı duyuyorum.
Teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Merhaba,
Buranın yöneticisi sizsiniz ve tabii ki sizin dedikleriniz olacak.
Benimkisi biraz da bu başlığı açan şahsın artık bu konudan sıkılmış olabileceğini anlatmya çalışmaktı.
Anlayışınız ve hoşgörünüz için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Sağlıcakla kalın.

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Çocuklar hep uslu uslu oturup oyuncak bebek gİbİ davranmiyorlar. Sİzlerİn de baŞina geldİĞİ gİbİ durmak dİnlenmek bİlmeyen ÖĞrencİmİz olmadi mi? Sİz arkadaŞimizi yargilarken bence ÇoĞunuz kİm bİlİr nasil cezalar verİyorsunuz! Ben ce sİz burada kendİnİzİ yargiliyorsunuz!her İnsan yorulup kizip baĞirabİlİr ve onlar bİzİm canimiz annelerİ- babalari gİbİyİz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle