Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangimiz gidicez

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir okulda 2 ücretli öğretmeniz .. Malum kadrolu atamalar var .. Şimdi kadrolu öğretmen gelince neye göre hangimizi gönderecekler ... Çalışmaya başladığımız gün arasında sadece 1 gün var ve ikimizde mezunuz ... Yardımcı olursanız sevinirim ...

Tepki Skoru
0
Hanginizin arkası sağlamsa o okulda kalıcak.Ücretli öğretmenlik işleri böyle yürütülmüyür mÜ?

Tepki Skoru
0
iyi günler aynı durum benim de başıma geldi milli eğitimi aradılar işe başlama tarihi hangisi önce başladı diye sordular bizim aynıydı bi günde önemli değildir bence daha sonra iş deneyimi varmı ikimizinde ilk yılıydı kpss puanı önemli değil sonucun kura ile belirleneceği söylendi bu durumda giden ben oldum zaten biliyordum kurada şansım olmayacağını ama neyse şimdi gideceğimi bilerek çalışıyorum işte biraz zor oluyo ama hayırlısı

Tepki Skoru
0
aslında şube müdürlerini tanıyorum .. Araya aracı koyarak kalabilirim ama bunu istemiyorum ... Çünkü onunda çoluk çocuğu var ... Ama ben böyle bişey yapmazken karşı taraf böyle bir düşünce içine girerse bende elbette ki kendimi düşünmek zorunda kalıcam .. Hakkımızda hayırlısı ...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
o zaman hocam adaletli olsun isterseniz en adili kuraya gitmek içiniz de rahat olur. hakkınızda hayıırlısı ne ise o olur inşallah

~~~

Tepki Skoru
0
allah yardımcınız olsun hocam, inşallah kimsenin hakkı yenmeden en adil şekilde çözülür bu sorun..

Tepki Skoru
0
hocam müdürümüz şube müdürüne bırakıcam ikinizden de çok memnunum dedi ... Dediğim gibi 1 şube müdürü eski müdürümün çok yakın arkadaşı , diğeri eşimin arkadaşının çok yakın arkadaşı ... Ama ben bunu yaparsam arkadaşımın hakkını yemiş olucam o nedenle hakkımda hayırlısı olması dileğiyle bekleyeceğim ...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir okulda 2 ücretli öğretmeniz .. Malum kadrolu atamalar var .. Şimdi kadrolu öğretmen gelince neye göre hangimizi gönderecekler ... Çalışmaya başladığımız gün arasında sadece 1 gün var ve ikimizde mezunuz ... Yardımcı olursanız sevinirim ...
arada 1 gün dahi olsa son gelen gider...

Tepki Skoru
0
ücretli öğretmenlik yapıyorsanız nasılsa birgün ikinizde gideceksiniz. ne fark eder 3-5 ay fazla çalışılmış çalışılmamışş...... devletin işi böyle arkadaşlarr...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle