Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

hangi vasıf kullanılmalı?

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar,
2009 müdür yardımcılığı sınavıyla müdür yardımcı oldum ve bağımsız bir anaokulunda nisan 2010 dan bu yana çalışıyorum.
2010 da ilçemizde yeni bir anaokulu inşaatı yapıldı ve aralık ayında okul açıldı. benden başka idareci vasıflı kimse olmamasına rağmen beni değilde kendilerinden olan bir öğretmeni oraya kurucu müdür yaptılar. şube müdürüne bunun yanlış olduğunu ilk yapılacak sınavda benden daha avantajlı olacağını belirttim. bizden olan yaşasın mantığı adamların o kadar benliğine işlemiş ki anlamazlıktan geldiler. 2011 de yapılan müdürlük sınavına beraber girdik 67 aldım ve kazanamadım. haliyle o hiç kazanamadı! amaaaaaa.. ilk atamada kurucu müdürlük vasfıyla şakkk okul müdürü!!!
iki senedir bütün işlerini ilçe mem e yaptırıyor. yapacaklar mecburlar çünkü onlar getirdiler. o da mem in dediklerini yapıyor yapmak zorunda. Allah a şükür hakkım olan hiçbir şeyi istemedim istemem de. denmesi gerekeni de hiç korkmadan çekinmeden söylerim.
diyeceğim burdan kurucu müdür yaptılar yardım eder misiniz gibilerinden yardım isteyenler onları müdür yapanlara başvursunlar! bence forum vasıflarından çok müdürdaşlık vasıflarını kullansınlar bence.

Tepki Skoru
1
Her kurucu müdür yapılan birilerinin hakkını yiyerek o mevkiye gelmiyor.Kendi davanızda size hak veriyorum benim şahit olduğum olaylar oldu bahsettiğiniz gibi.Ancak siz genelleme yapmışsınız bunu doğru bulmadım.iyi çalışmalar...

Tepki Skoru
0
Bence de Pınar hocam haklı.Her kurucu müdür olan birilerinin hakkını yiyerek oralara gelmiyor.Bana da teklif edildi,ben kabul etmedim öğretmenlik yapmayı sevdiğim için.Ben gidip olsaydım birinin hakkını mı gasp etmiş olacaktım.Genelleme yapmak çok yanlış.Yaşanmışlıklar farklı çünkü..Ayrıca foruma herkes girip yardım isteyebilir.Bizler de yöneticiler olaarak elimizden gelen yardımı yapacağız.Herkese eşit şekilde!

Tepki Skoru
0
ufuk hocam siz sınavlara hazırlanmaya bakın.ülkemizde hala liyakattan ziyade çıkar yakınlığı ön planda.dolayısıyla ufuk hocam sizin yaşadığınız hadise Türkiye'nin her yerinde geçerli.

Tepki Skoru
0
ufuk hocam..... siz burda herkesi genellemişsiniz ve tüm kurucu müdürlükle müdür olanların hakkına girmişsiniz. ayrıca ben dediğiniz okulu, müdürü tanıyorum... sizin burada hazımsızık çektiğinizi gösteriyor. keşke bu yollara başvurmayıp, sınavınıza çalışmaya devam etseniz daha iyi olur bence.....

Tepki Skoru
0
ufuk hocam sizi de bahsettiğiniz kişiyi de tanıyorum. doğrusu yazdıklarınız beni çok şaşırttı. siz eğer o okula kurucu müdür olsaydınız imkanı yok okul o hale gelmezdi. ben daha önce sizin velinizdim şu anda da bahsettiğiniz diğer okulun velisiyim. aradaki fark farkedilmeyecek gibi değil. size şunu soruyorum eğer siz o okula kurucu müdür olsaydınız o okulu bu hale getirebileceğinize gerçekten inancınız var mıydı? ayrıca sormak istediğim diğer bir konu ise sözünü ettiğiniz kişinin eşiyle aynı sendikadansınız. madem aynı taraftaydınız neden siz seçilmediniz. demek ki sebep kendinden olmak değil aranan vasfa sahip bir kişi olmakmış.o puanı çalışarak herkes alabilir ama herkes idarecilik vasfına sahip olamaz.

Tepki Skoru
0
1-Müdüre Hanımla aramda şahsi hiçbir problemim yok.(benim bildiğim)

2-Ben benim hakkım yendi manasında bir şey söylemedim. Çünkü ben orayı hakettim demedim demem de.

3-Bütün kurucu müdürler aynı şekilde seçilmiştir manasında bir kelime de kullanmadım.

4-Hazımsızlık çektiğim doğru ama müdür yapılmadığım için değil. bu hale nasıl geldiğimizi bir türlü çözemediğim için.

5-Benim çalıştığım-sizin çocuğunuzu daha önce gönderdiğiniz-okul 2006 yılında yapılmış. diğer okul 2010 yapımı aradaki fark tabiki farkedilmeyecek gibi olamaz. Ben şu anda müdür yardımcısı olarak çalışıyorum. Benim bir müdürüm var ve ben onun vizyonuyla hareket etmek zorundayım. daha önce anasınıfı öğretmeni olarak çalıştığım sınıfının 4 senede geçirdiği evrelerin fotoğrafları size çok güzel bir cevap olurdu ama gerek duymuyorum. Ayrıca benim vizyonumu eleştirme hakkına sahip olduğunuza göre ben de sizin ileri görüşlülüğünüzü de ölçmek isterdim. Biz ne eski veliler gördük 1 gün içerinde öğretmeni beğenmeyip okul değiştiren. Diğer öğretmeni beğenmeyip geri getiren!

6-Aranan vasıfları yazarsanız ben de ona göre kendimi geliştirebilirim belki!

7-Ben müdür yardımcısı olduğum zaman 3 er nüsha 6 sayfalık maaş işlemlerinde bile en ufak bir yardım görmedim. defalarca ilçe mem e gidip geldim. bir sayfalık fokokopi için bile beni bugün git yarın gel yaptılar. Yardım aldığım oldu mu oldu Allah onlardan razı olsun.

8-"iki senedir bütün işlerini ilçe mem e yaptırıyor. yapacaklar mecburlar çünkü onlar getirdiler. o da mem in dediklerini yapıyor yapmak zorunda." sadece bu cümle için özür dilerim Müdüre hanım. Yazıyı yazarken sinirlendiğim için biraz ayarını tutturamamışım. Söylemek istediklerimde haklıyken haksız duruma düşmeyeyim.

9-Müdüre Hanıma da eşine de hiçbir saygısızlıkta bulunmadım bulunmam da. Eşiyle aynı sendika da olmamızın ne alakası var anlayamadım.

Hala dediklerimden Müdüre Hanımı çekemediğimi, onun oraya yakışmadığını, okulu güzel yönetemediğini, okulda iyi eğitim verilmediğini anlayanlar varsa onlara da diyecek sözüm yok.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle