Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi kpss kursları? (Bursa)

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar. seneye ben de KPSS'nin tadını alacağım. bu sene çalışmaya başlarım diye kendimi avutmuştum ama hiç çalışamadım. yani mecburen de bu sene dershane yolları gözüktü. ben Bursa'da yaşıyorum. biraz araştırma yaptım forumlardan filan birkaç dershane buldum. Maraton, Yeşil İpek, Yedi İklim, Lider Fen çok öne çıkıyorlar. Umarım burda isim vermemin bir sakıncası yoktur. bildiğiniz gibi kimi iyi kimi kötü diyolar bunlar için. özellikle Maraton için. bazıları süper filan derken bazıları yerden yere vuruyolar. daha araştırmaya yeni başladım tabii hiç yüzyüze konuşmadım gidip. ama en yakın zamanda karar vermem gerek zira erken kayıtlar başlamış. önemli olan kpss hakkında bize iyi eğitim vermeleri değil mi? mesela bizim bölümde GK ve GY ikisi de çok önemli. hem alanımızdakileri iyi yapmamız gerekiyo hem de matematik, coğrafya gibi dersleri yapmamız gerekiyor. bu ikisini iyi harmanlayan bir dershane bulmak lazım. bir de siz KPSS deneyimi olan arkadaşlara sormam lazım ki mesela matematik netleri coğrafya netleri ne kadar olmalı? atanabilmek için bu dersleri fula yakın yapmak tabii ki önemli ama azami olan nedir, çok çalışak gerekiyo mu filan?

biraz telaş başladı bende ama hayırlısı

Tepki Skoru
0
hocam merhaba; bende bursada yaşıyordum şimdi tayinim mardine çıktı. ben size maratonu tavsiye ederim. gidip yönetimlede konuştuğunuzda ( nuri beyle) ikna olacağınıza eminim.matematik için bir doğan hoca vardır ki 2*2 bilmeyen insanı alim yapar. hiçç abartmıyorum. yinede kişinin kendi çalışma stiline bağlı herşey. size bol şans dileim. Allah yardımcınız olsun...

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler hocam. benim de özellikle matematiğe önem vermem gerekiyor. diğer deslerde çok sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum ama yine de çok çalışmam lzım. evet Maraton'u çok öneriyolar destekliyolar. ama bazılar da çok yeriyor çeşitli forumlarda. tabii en yakın zamnda yüzyüze görüşmem lazım hepsiyle.
Mardin'de sana kolay gelsin hocam. ilk yılında mı atandın?

Tepki Skoru
0
arkadaşım bursada kesinlikle yediiklimi tavsiye ederim ,ben oraya hızlandırılmış gittim 2.dönem ve yeterli geldi,eğitimde mükemmel hocalar,gy/gk zaten harikalar,şimdi istanbuldayım.matematikte 0 olduğum için hiç zaman harcamadım diğerlerine yüklendim.çok abartılacak bir olay diil arkadaşım başla yediiklime gerisi gelir:) yasin korkut hocayla görüşmelisin,(şim şim şimdi;)parantez içindeki deyimi yediiklime gidersen öğrenirsin:)

Tepki Skoru
0
:)) muhkkak görüşücem. matematikte ben de sıfırım ya. çok çalışmam lazım. peki nasıl eğitim veriyolar? yani haftanın kaç günü, hangi konulara ağırlık veriyolar, rehberlik hizmetleri nasıl filan. bunları hep sormam lazım ama siz tecrubeli olduğunuz için önce size sorayım :)

Tepki Skoru
0
:)) muhkkak görüşücem. matematikte ben de sıfırım ya. çok çalışmam lazım. peki nasıl eğitim veriyolar? yani haftanın kaç günü, hangi konulara ağırlık veriyolar, rehberlik hizmetleri nasıl filan. bunları hep sormam lazım ama siz tecrubeli olduğunuz için önce size sorayım :)
arkadaşım matematikte sende benim gibiymişsin sakın zaman harcama,dünyanın en ii matematik hocasıda gelse kısıtlı zamanda sana matematik öğretemez yada sen öğrenemezsin bir dknı bile mata harcama derim ben öle yaptım sıfır(0) matla 72 küsür puan aldım üstelik 2 dönem başladım çok zaman kaybım oldu özel problemlerimden dolayı. gelelim yediiklime hafta içi hafta sonu artık senin zamanına kalmış ben hafta içi gittim.eğitimde ersin hoca ,ömer hoca,ali hoca süperler.bir coğrafyacıları var ağzın açık kalacak,tarihte yasin korkut hocanın tek dersine gir budur diceksin ,rehberliklede yasin hoca ilgileniyor hemde herşeyle.anlatmakla olmaz arkadaşım zaman kaybetmeden git görüş.senin yerinde olsam sayısalcılar için açılan sözel sınıflarına giderim onlarda mat az olduğu için derslerde de zaman kaybın olmaz tarihi vatandaşlığı coğrafyayı yalayıp yutarsın.bide yasin hocayla görüşürsen ''üzerinde şim şim şimdi'' yazan bardağı duruyor mu diye sorarsan beni kesin hatırlar,selamımı iletirsen sevinirim.pişman olmıcaksın.kolay gelsin başarılar arkadaşım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle