Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi eğitim setini ???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hangi eğitim setini seçiyorsunuz ve fiyatları nedir. paylaşım hepimiz için ii olur sanırım..

Tepki Skoru
0
geçen sene küçük adımları kullanmıştım.hiç memnun kalmadım.yardımcı kitap ve dergiler işime yaramadı.bu sene morpa düşünüüyorum.morpayı kullanan var mı?

Tepki Skoru
0
Bende 2 yil Şİİr Çocuk yayinlarini kullandim tavsİye ederİm

Tepki Skoru
0
geçen sene neşeli eğitim setini kullandım.seti beğendim.fakat planını beğenmedim.bu sene çoşku yayınlarının mutlu serisini almayı düşünüyorum 65 tl.aranızda bu seti kullanmış olanlar varmı.finalin elma kurdu ve beştaşını beğendim ancak fiyatı kitaba göre abartmışlar sanki 90 tl diyolar.sizce hangisi??????????

Tepki Skoru
0
Küçük adımlar harika bir settir,verim alabilmen için çocukların seviyesinin çok iyi olması gerekir..Biz sınıfça çok keyif alarak kullanmıştık.Duru çok klasik ve sıkıcı,Elmakurdu kullanmıştım fakat ondan da çok keyif almamıştım,Bir kitaptan diğerine geçiyorsun yine aynı gibi geliyor,tekrarlanan sayfalar vardı diye hatırlıyorum. Bu sene Kök,okuma yazmaya haızrlanıyorum kullanacağız.SMG sırada ne var dizisi güzel yeni hazırlanıyor kitaplar,ilk bir kaç sayısı hazırlanmış.Tavsiyem şekiller,renkler,kavramlar gibi ayrı ayrı kitap kullanmamanız,sıralı yayınları tercih etmenizdir.

Tepki Skoru
0
gülücük yayınlarını tavsiye ederim arkadaşlar.2yıl önce 50 tl ye almıştım.

Tepki Skoru
0
ben 6 yaş için yapa Q mix i seçtim inceledim beğendim. içince ayrıca matematik kitabı da var

Tepki Skoru
0
peki 4 -5 yaş grubu için ne önerirsiniz küçük adımlar güzel görünüyor ama kararsızım :(

Tepki Skoru
0
zambak yayınlarını önerirmisiniz arkadaşlar?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende geçen sene küçük adımlar kullandım am hiç memnun kalmadım bu sene morpa düşünnüyorum küçükadımlar ın çoğu etkinliği çok sıkıcı ve planları güzel değil

Tepki Skoru
0
ben gecen sene zambak eglenceli setını kullandım sıkıcıydı ayrı ayrı kıtap halındeydı.belırlı gun ve haftaları ayrı ayrı ıslemeniz gerekıyor dergı halınde olanları daha hoş bence.siir cocuk setleri ve smg yayınları cok hos ınceledım

Tepki Skoru
0
ben geçen sene morpayı kullandım memnun kalmadım dergileri çok basit belirli gün ve haftaları düzgün konu olarak almıyor .planları güzel bir tek

Tepki Skoru
0
köy okulundayım küçük adımları tavsiye edermisiniz?

Tepki Skoru
0
ben geçen yıl küçük adımları kullanmştım
dergiler kavrm kitapları aile katılımı ve etkinlik dosyası hepsi küçük adımlar setne aitti
ben tavsiye ederim açıkcası kitaplar hoşuma gitti
sadece sonlara doğu dergiler oldukça zorlaşıyor
zate zorlaşması lazım
hemen hemen hep aynı etkiliklerin tekrarlanıyo gibi gözükse de
çocuklar sayfayı çevirince ben bunu biliyorum deseler de
aslında benzer etkinliklerin zorlaşması şeklinde devam ediyor dergiler
şunu da belirtmek isterim ki okuldaki diğer anasınıfı öğretmeni kitapları beğenmedi
sanırım öğrencilerine zor gelmiş..

Tepki Skoru
0
bu yıl morpa almayı düşünüyoruz tavsiye eder misiniz?

Tepki Skoru
0
kök yayınlarının kavram kitaplarını, sizi seviyoruz yayın evinin gelincik setini ve vanilya yayınlarının bilgi anahtarını öneririm ben kullandım çok memnunum ama öğrenci seviyesini belirleyip kitabı öyle seçmeli diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
arkadaslar bende bu yıl küçük adımların 9'lu setini almayı düşündüm güzel bir set fakat 6 yaşa biraz hafif gelebilir diye düşüyorum fakat matematik ve çizgi çalışmaları kitapları ile desteklenebilir. küçük adımların matematik serisi var 4 'lü kitap tavsiye ederim fazla resim içerkli değil. cocuğun üzerinde rahatlıkla çalışabileceği bir kitap.birde zambak'ın öğrenci merkezli eğitim setini inceledim ve cok beğendim kesinlikle cocuğun yaparak yaşayarak öğrenebileceği bir kitap fakat fazla renkli. tam olarak karar veremedim.. bunlardan herhangi birini inceleyen özelliklede kullananlar varsa fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim..

Tepki Skoru
0
ben anaokulunda çalışıyorum biz 6 yaş zümresi olarak alpino yay. tırtılcan harikalar diyarında eğitim setini ve yine aynı yayınevinin etkinlik dosyasını almayı düşüniyoruz eğitim seti 8 dergi-8 ailemle öğreniyorumdan oluşuyor etkinlik dosyasıda 90-90_180 etkşnlşkten oluşan iki kitaptan oluşuyor setin fiyatı 75 L. biz beğendik

Tepki Skoru
0
ilkadım yayınlarının Neşeli Bilgiler Eğitim Setini inceleyen var mı? ben beğendim almayı düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
ben neşeli bilgiler setini kullanmadım ama cok beğendim şiir çocouk yayınlarının neşeli yüzlerle ikisi arasında kaldım karar veremedım ıkısıde cok guzel onlardan bırını alıcam

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle