Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hamileyim.......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hamileymişim.bugün öğrendim çok sevindim sizlerle paylaşmak istedim.tam 3 haftalık çekirdek gibi bişey.darısı olmayanların ve ARJİN'CİMİN başına.her nekadar o ve eşi memet istemeselerde darısı başlarına.:))):36_7_8:

Tepki Skoru
0
tekrar belirtmeme gerek var mı sevindiğimi.neyse canım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde büyür inşallah.darısıda olmayıpta isteyenler için diye düzeltelim.:)))hem memet okur mokur kalpten gider nema lazım..

Tepki Skoru
0
hem canım herkes çocuk sahibi olmak ister.herkes doğurur.ama önemli olan onu yetiştirebilmek.herkese göre yetiştirmenin anlamı farklı.kimine göre en iyi şekilde besleyip giydirmek,kimine göre özel okullarda okutmak iyi bir eğitim iyi bir meslek edindirmek.kimine göre Allah rızası için.ama benim için başka bişey oyüzden daha vakti var canım.

Tepki Skoru
0
tebrikler.hayatının bu en heyecanlı ve sürprizlerle dolu 9 ayını sindire sindire,tadını çıkara çıkara geçir.hayatta başına gelebilecek en güzel şeye sahipsin artık.kendine ve minik meleğe dikkat et.

Tepki Skoru
0
analı-bablı büyüsün...darısı hepimizin başına çok mutlu oldum :))::)):

Tepki Skoru
0
çok güzel bir duygu olmalı :) herşeyden önce sağlıklı bir evlat sahibi olmanızı dilerim..Allah tamamına erdirsin :))

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun cok güzel bi duygu olmalı cocuk sahibi olmak allah herkeese nasip etsin...

Tepki Skoru
0
çok güzel bir duygu .Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınızada almayı nasip etsin..

Tepki Skoru
0
canım ne güzel yaa rabbim bizde yaşatsın...mutluluğun daim olsun..canım..

Tepki Skoru
0
hocam öncelikle hayırlı ugurlu olsun,güle güle kurtulursunuz inşallah...çin takvimine göre kızınız olacak ve büyük bir ihtimalle yay burcu....baya çektircek size demekki...çok hareketli olur yay burçları...

Tepki Skoru
0
didemciğimi korkutma sezin oda kız istiyodu ama sanmıyorum pek çin takvimine inandiğını Allah her yönden hayırlısını versin hepimize....

Tepki Skoru
0
tebrik edrim.allah analı bablı hayırlı bir evlat dünyaya getirmenizi nasip etsin...darısı isteyenlere bizlere

Tepki Skoru
0
Hayırlı olsun...Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...TAmamına erdirsin :)

Tepki Skoru
0
bende inandığımdan değil arjin hocam,pek moda ya bu aralar ondan.yoksa benim eltiminde çin takvimine göre oglu olacaktı ama bebeği kızmış,doktorlar öle demiş..o işin espirisi..çin takvimine inanmıyorum ama burçlara inanıyorum..

Tepki Skoru
0
tebrik ederim.saglıkla kucagınıza alıp büyütmek nasip olur inşallah.darısı da benim başıma...

Tepki Skoru
0
çok güzel bir haber anne olmak çok hoş bir duygu.çok sevindim

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun canım karnnda olduğunu öğrenmek harika bi duygu ama bide kucağına aldığındabi duygu varki işte onun tarifi imkansız....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle