arkadaşlar hamileymişim.bugün öğrendim çok sevindim sizlerle paylaşmak istedim.tam 3 haftalık çekirdek gibi bişey.darısı olmayanların ve ARJİN'CİMİN başına.her nekadar o ve eşi memet istemeselerde darısı başlarına.)):36_7_8:
tekrar belirtmeme gerek var mı sevindiğimi.neyse canım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde büyür inşallah.darısıda olmayıpta isteyenler için diye düzeltelim.))hem memet okur mokur kalpten gider nema lazım..
hem canım herkes çocuk sahibi olmak ister.herkes doğurur.ama önemli olan onu yetiştirebilmek.herkese göre yetiştirmenin anlamı farklı.kimine göre en iyi şekilde besleyip giydirmek,kimine göre özel okullarda okutmak iyi bir eğitim iyi bir meslek edindirmek.kimine göre Allah rızası için.ama benim için başka bişey oyüzden daha vakti var canım.
tebrikler.hayatının bu en heyecanlı ve sürprizlerle dolu 9 ayını sindire sindire,tadını çıkara çıkara geçir.hayatta başına gelebilecek en güzel şeye sahipsin artık.kendine ve minik meleğe dikkat et.
hocam öncelikle hayırlı ugurlu olsun,güle güle kurtulursunuz inşallah...çin takvimine göre kızınız olacak ve büyük bir ihtimalle yay burcu....baya çektircek size demekki...çok hareketli olur yay burçları...
bende inandığımdan değil arjin hocam,pek moda ya bu aralar ondan.yoksa benim eltiminde çin takvimine göre oglu olacaktı ama bebeği kızmış,doktorlar öle demiş..o işin espirisi..çin takvimine inanmıyorum ama burçlara inanıyorum..