Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Halley Kutularından Koltuk yaptık... :)

Tepki Skoru
0
10lu Haylayf kutularından 3 tane vardı. Geçen sefer tırtıl yapmıştık. Bu sefer de koltuk yaptırayım. Hem bilgisayar masalarına sandalye yaptırmaktan kurtulurum dedim. Mantık aslında aynı. :)

Tırtıl:
.
Bu tırtıllar duvardan düşe düşe antenleri ve gözleri kalmamıştı. Biz de yeniden yaptık. Ama bu sefer gözlerini antenlerinin ucuna yapıştırdık. Daha bi ilginç oldu. :D

Bilgisayar masaları:
.

Şimdi de yeni etkinliğimiz -KOLTUKLAR-:
Üçü bir yerde:
..
Yandan:
.
Arkadan:
.
Alttan:
.
Önden:
..
:) :D :p :21::2::4:

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
3
hocam çok güzel olmuş, teşekkürler paylaştığınız için dee,,,serkan hocamın da söylediği gibi, halley olucak bence de :)

Tepki Skoru
0
hocam çok güzel olmuş, teşekkürler paylaştığınız için dee,,,serkan hocamın da söylediği gibi, halley olucak bence de :)
Yasemin hocanın, rapunzelinin intikamını aldım :)
Hıhıhı halley de olur fark etmez benim için. :) Haylayf hani şu Çizi gibi olan ama şekerli olan bisküviydi di mi? Hani mavi kabı olan , üzerinde de kuyruklu yıldız olan. :D Neyse...

Bu arada Rapunzel olayını hatırlayamadım ben. :D

Tepki Skoru
3
Evet hocam, paketi iyi betimlemişsiniz :) ayrıca, rapunzeli hatırlamamanız normal, zaman aşımına uğradı :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle