Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Halıflex ten Futbol Sahası ...

Tepki Skoru
3
1 ay önce sınıfımıza parke döşendi,eski halımızdan da parçalar vardı lazım olur diye atmadığım :) sonunda bunu yaptım öğrencilerimle,aslında daha tamamlanmadı,oyuncu sayısı eksik,tribün de yapıcaz ama paylaşmak istedim ...kaleler, kurabiye kutularından...limon filesinden de ağları yaptım :)

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
aaaa süper olmuş tuba hocam yaaa...ellerinze sağlık..halı flex ten bana da gönderir misiniz? :))))

Tepki Skoru
3
büşra hocam teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmm :)

selvi hocam,çok teşekkür ederim ...ben bi bakayım yarın,belki birkaç parça kalmıştır kıyıda köşede :)

Tepki Skoru
0
kilisede göndersenzz..çokmu uzakkk..yada toplanp gelin...halıfleks bahane olsn...ne dersnz (((:)

Tepki Skoru
3
elif hocam,halı fleximle çıkıp geliyorum,adres neydi :) şaka bir yana,gerçekten sizlerle şahsen tanışmayı çok istiyorum,belki tanışırız,kimbilir....yeliz hocam ve betül hocam,rica ederim,ben teşekkür ediyorum ...

Tepki Skoru
3
gözünüzden kaçmıştır nimet hocam :) rica ederim,ben teşekkür ederim,arzederimm :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle