Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Haftanın günlerini öğrenmek artık daha kolay:)

Tepki Skoru
1
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

haftanın hagi günü ise o arının kuyruğuna çiçek takılacak biz çiçeği henüz hazırlayamadık. umarız işinize yarar.güle güle kullanın.

Tepki Skoru
0
Gerçekten çok güzel. Bir fikir olarak hafta sonunu gösteren arıcığın kanadını kırmızı yapsak çok daha renkli olmaz mı :)

Tepki Skoru
0
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.. teşekkürler..

Tepki Skoru
0
yasemin öğretmenim çok güzel olmuş ellerinize sağlık teşekkürler :)

Tepki Skoru
1
Gerçekten çok güzel. Bir fikir olarak hafta sonunu gösteren arıcığın kanadını kırmızı yapsak çok daha renkli olmaz mı :)
o sizin güzel yeteneğinizle eminim daha da güzel olacaktır yapınca paylaşın ki fikir olsun bize de.

tüm güzel dileklerini ileten arkadaşlarıma da teşekkür ederim.paylaşmanın güzelliğini sayenizde pekiştirdik asıl biz teşekkür ederiz :congratulationscut4

Tepki Skoru
0
çocuklar genelde hafta sonunu istemiyorlar annelerin yalancısıyız okulu çok seviyolar:) sınıflarını öğretmenleini... çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende en kısa zamanda böyle bir çalışma yapacaktım iyi bir fikir oldu fakat şu hafta sonu olayına başka neler katabiliriz diye düşünüyorum. hafta sonuna denk gelen arıya asık suratmı yapsak hani hafta içi okulumuz var hafta sonu okul tatil üzgünüz gibi.... başka fikirleri olan paylaşırsa seviniriz....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle