Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

H.Ü. Çocuk Glş. ile ilgili ßirkaç Soru

Tepki Skoru
0
'Hacettepeliler Nerde' konusuna yazmıştım ama kimse okumamış sanırım.Benim birkaç sorum var; bu sene kazandım hacettepe üni. çocuk glşimi ve eğitimi bölümü.İş olanağı çok fazla ama meb öğretmeni olmak için formasyon almamız gerekmiş doğru mu ?? formasyon almak zor mu ? Cvplarsanız çok sevinirim şimdiden tşk :110103_aphextwinz_p

Tepki Skoru
0
evet doğru. dönem sonlarında aldığın derslerden geçer not alırsan eğitim derslerine kredin kalır ve mezun olduğunda tüm eğitim derslerini alarak formasyon sahibi olabilirsin. yani zor değil.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Tepki Skoru
0
Bende Hacettepe Üniv. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 98 mezunuyum. Anasınıfında görev yapıyorum. İki gün öncesine kadar Çocuk gelişimciydim dün sabah okul öncesi öğretmeni olarak tekrar göreve başlatıldım. Bu arada 8 yıllık öğretmenim

Tepki Skoru
0
Mezun olduktan sonra yüksek lisans yaparak formasyon alıp öğretmen ünvanını alabilirsiniz ama ünvanınız ve çalışma alanlarınız öğretmenlikten daha iyi.

Tepki Skoru
0
ben kız mesnlek lisei çocuk gelişminde okuyorum hacettep üniversitesi meslek yüksek okulu varmı varsa nasıl girebilirim diploma notu ilemi yoksa öss puanı ilemi bana yardımcı olursanız sevinirim...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle