Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

GÜzel bİr proje ÇaliŞmasi(rapunzeL)

Tepki Skoru
3
gerçekten çok güzel olmuş...bizim de, bu aralar üzerinde çalıştığımız bir şato projemiz var :) inşallah biter bitmez paylaşıcam...

Tepki Skoru
0
bencede rapunzel bu yaa..ama çok güzel olmuş...teşekkrler öğretmenim paylşmnz için...;))

Tepki Skoru
0
Heh Elif hocam ben de onu dicektim Rapunzel değil mi o yaaa? Ama Konuyu okuduğumda klavye benden 3-4 metre uzakta ve ben yatağımda film seyrediyordum üşendim açıkçası. Sonra da unuttum.

Neyse geyiği bırakıp konuya dönersek etkinlik güzelmiş. :)

Tepki Skoru
1
Heh Elif hocam ben de onu dicektim Rapunzel değil mi o yaaa? Ama Konuyu okuduğumda klavye benden 3-4 metre uzakta ve ben yatağımda film seyrediyordum üşendim açıkçası. Sonra da unuttum.

Neyse geyiği bırakıp konuya dönersek etkinlik güzelmiş. :)

AKSİNi söyleyen var mı????
hem fikiriz rapunzerden birde hikayesini mi anlatasaydım ne bende üşendim yanlız şimdi.........:))))

Tepki Skoru
0
Kızmayın hocam. :( Arızalı bir insan olarak Rapunzerdeki 2. r ye takıldım istem dışı olarak. "l" olacak ki ama o :(

Tepki Skoru
0
Aha ilk mesaj değişmiş. Şimdi ben boşa konuşmuş gibi olacağım. Gören diyecek zaten RpunzeL yazıyor bu adam ne saçmalıyor böyle. :)

Tepki Skoru
1
Benİ deŞİfre ederken İyİydİ mustahak dir sİze:))))

AMA HEP BÖYLEYİM YA ELİM KLAVYEDE GÖZÜM HEP BAŞKA YERDE OLUNCA BÖYLE OLUYORDA

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.