Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Güzel bir Müzik ve Draması

Tepki Skoru
1
.

kendim beş dakikada sırf unutmamak adını yazmıştım ama tabi çok eksikti düzenledim geliştirdim üstünde çalıştım o çalışmayı sonra ekleyecegim ama bunuda paylaşmak istedim iyi kötü fikir olabilecegi inancındayayım ki hepimiz zamanla kendimizi geliştirip üstüne birşeyler eklemedik mi amaç kazanaımlar anlatrım düzeltilirse çok güzel olacaktır ...:)))

müzikde klasör içindedir

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
Aaaa ben bunu biliyorum. Devler ve kelebekler rondu bu. (Ya da en azından ben o şekilde oynatıyordum)

Şu şekilde ki:
İlk baştaki kaba müzik erkeklerin , ondan sonra gelen ince müzik kızların.
Kızlar ortada ufak bir daire oluyorlar. Erkekler de onların dışında daha büyük bir daire oluyorlar.
Erkekler kendi müzikleri çalınca karınlarını şişiriyorlar yüzlerini asıyorlar dev olup kızların etrafında büyük dairede kaba bir şekilde yürüyorlar. Kızlar bu sırada yere kapanıyorlar.
Kızların müziği çalınca devler taşlaşıyorlar ve kızlar kelebek öykünmesiyle içteki dairede uçuşuyorlar. Rond bu şekilde devam ediyor.
Rondun sonunda iki müzik birlikte çalmaya başladığında hem kzılar hem erkekler öykünmelerini yapıyorlar. Kelebekler , devlerin arasından geçerek daireden kurtuluyorlar.

Çocuklar çok seviyordu bu rondu. Teşekkür ederim. İyi hatırlattınız oynatıyım en kısa zamanda. :D

Tepki Skoru
1
rica ederim arkadaşlar benim pc bilen bilir çöplük gibidir bulduklarımıda paylaşıyorum bulmak ne kadar zor olsada :))pasaklıyım pasaklı hahaaa

Tepki Skoru
0
Hocam emin olun benim PC kadar kötü durumda değildir. :) Yaklaşık 2 TB dolu hard diskim var. Neyin nerde olduğunu hep karıştırıyorum. (Allahtan arama diye bir şey koymuşlar) :))) Gerçi bırakın Hard diski benim masaüstünde bile kaybolunur. :)

Tepki Skoru
1
notebook um bildiginiz çöp kutusu hocam masa üstünü hiç sormayın ev halkı bazen tahdit ediyorlar beni dışarı atmakla pc çökertmek ve yavaşlatmakla ama ne yapayım pasaklıyım yani yapacak bişey yok :)))böyle geldim böyle gidecem BİR ÖGRETMENİM OKULÖNCESİNİN EVİ ÇÖP EVDİR DEMİŞTİ OKULL YILLARIMDA NE DENLİ HAKLIYMIŞ KULAKLARI ÇINLASIN:))

Tepki Skoru
0
notebook um bildiginiz çöp kutusu hocam masa üstünü hiç sormayın ev halkı bazen tahdit ediyorlar beni dışarı atmakla pc çökertmek ve yavaşlatmakla ama ne yapayım pasaklıyım yani yapacak bişey yok :)))böyle geldim böyle gidecem BİR ÖGRETMENİM OKULÖNCESİNİN EVİ ÇÖP EVDİR DEMİŞTİ OKULL YILLARIMDA NE DENLİ HAKLIYMIŞ KULAKLARI ÇINLASIN:))
Hocam her şekilde yarışır her şekilde de kazanırım. Bilgisayarı benden düzensiz kullanan tek bir insan tanımadım bilgisayarla tanıştığım 95 yılından beri. :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle