Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Günlük planlarınızı müdürünüz imzalıyor mu?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar gecen yıl bizim planları imzalamadılar..mufettisde imza var mı yok mu hiç bakmadı..bu yıl ne yapıyorsunuz?

Tepki Skoru
0
ben her sene imzalatırım yıllık planların en son sayfasında yeterli imza ama müfettişlerin sağı solu belli olmaz imzalı olur farketmezler imzasız olur açık bulacaklar ya söylerler siz yinede imzalatın

Tepki Skoru
0
Kağıt israfını önlemek amacıyla artık günlük planların çıktısını alma zorunluluğumuz yok arkadaşlar.Flaş bellekte ya da b.sayarınızda bulunabilir.(yanınızda taşınacak şekilde)Bu nedenle imzaya da gerek kalmıyor.Ama bunu müdürünüze de danışın derim ya da bu aralar rehberliğe gelecek olan müfettişlere.

Tepki Skoru
0
bunu ilk defa duyuyorum emin misniz yani bununla ilgili yönetmelikte falan bi yazı var mı ??

Tepki Skoru
0
evet planları çıktı almak zorunda değiliz .ama hazır planlarda gerekli düzenlemeleri yaparak flaş belleğe kaydetmemiz gerekiyor.

Tepki Skoru
0
En güzeli ve mantıklı olan da bu.Ama bize gelen müfettiş hanım ısrarla (planı ben düzenlemiş ve çocukların seviyelerine göre ayarlamış olduğum halde)hazır plan kullandığımızı bunun tembellik olduğunu söyledi.Birde planı çıkarmadığımızı görse kim bilir neler söylerdi acaba...Beni dinlememesine çok üzülmüştüm

Tepki Skoru
0
Ben de yeni atandım.Müfettiş geldi. Benden önceki öğretmen hazır plan kullanmış, ben de onu devam ettiriyorum.Müfettiş planımı yalnızca imzaladı.Hiçbir şey söylemedi.Belki de yeni olduğum içindir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle