Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Günlük planlarımızı çıktı almadan kişisel yada sınıfımızdaki bilgisayarda bulundurmak

Tepki Skoru
0
günlük planlarımızı sınıfımızda bulunan bilgisayarda yada kişisel bilgisayaraımızda yanımızda bulundurmak şartıyla çıktı almadan bilgisayarda tutabilirmiyiz. Sınıfımıza müfettiş geldiğinde bilgisayardan göstersek planalrımızı sorun olur mu bunu öğrenmek istiyorum . bununla ilgili bir yönetmelik olduğunu söylemişlerdi ama bulamıyorum o yönetmeliği

Tepki Skoru
0
sorun olmaz dedi bana müfettiş bilgisayardan gösterebilirsin dedi

Tepki Skoru
0
Ben de 2 yıldır çıktı almadan leptopumda ve sınıfımdaki bilgisayarda bulunduruyorum.Sorun olmadı...

Tepki Skoru
0
ben geçen yıl müfettişe sorduğumda çıktı almamız gerektiğini,günlük olarak müdüre imzalatmamız gerektiiğini söylemişti.aslında tamamen saçmalık,kağıt israfı başka bişey değil...bağımsız anaokulundayım 7 tane öğretmeniz.bu planlar yüzünden yapılan kağıt, toner israfının haddi hesabı yok...netbook um var ve daima sınıfımda olmasına rağmen planları çıktı alıyorum...
burası türkiye...toplum olarak yeniliklere alışmamız zaman alıyo...

Tepki Skoru
3
hocam,arkadaşların da dediği gibi , müfettişler kendileri söylüyor,çıktı almaya gerek yok diye...hatta bana gelen müfettiş,nasıl olsa okul müdürü anasınıfı öğretmeni değil.imzalatıp,mühürletsen bile anlamadan bakıyorlar,ne gerek var dedi :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle