Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Günlük planı elle yazmak?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu sene atandım,26 öğrencim var..ama kafama göre plan bulamadım,bazıları uçuk şeyler istiyor bazıları da çok basit..ellemi yazsam acaba zaten bir sene dşişimi sıkıp yazsam seneyede aynı planı kullanamazmıyım ne dersiniz yada sizde değiştirilmiş hazır planlar varsa paylaşırmısınız özelden ne yapmalıyım ya kafam çokkarışık bu konuda.yardım please:):36_11_13:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu sene atandım,26 öğrencim var..ama kafama göre plan bulamadım,bazıları uçuk şeyler istiyor bazıları da çok basit..ellemi yazsam acaba zaten bir sene dşişimi sıkıp yazsam seneyede aynı planı kullanamazmıyım ne dersiniz yada sizde değiştirilmiş hazır planlar varsa paylaşırmısınız özelden ne yapmalıyım ya kafam çokkarışık bu konuda.yardım please:):36_11_13:

Arkadaşım hazır plan kullanman şart değil ki... hatta hazır plan yasak diye biliyorum. Planlarını kendin hazırlaman daha uygun olur bence. Hem müfettişler geldiğinde de planların kontrol edilirlken sorun yaşamazsın hazır vs. diye. Benden sana tavsiye;)

Tepki Skoru
0
valla canım hazır plandaki faaliyetleri kendine göre düzenleyebilirsin bence elde yazmak çok zor olur ben 1 sene hazırladım gerçekten çok zor.. Yada elde yazmak yerine pc de yazmak daha kolay elde yazarken bi hata yaptığında tekrar yazmak zorunda kalıyosun ama pc de düzeltmen kolay olur

Tepki Skoru
0
evet elde yazmak zor birde uygun amaç ve kazanım bulmak o ay için bakalım napcam

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba bende bu yıl atandım ilk görevim.ve plan konusunda çok karışığım ne bileyım acıkcası cokta uygun görünmedi bana.çünkü sınıfta hiçbirşeyim plana uygun değil.tamam bire bir uygulamak zorunda değiliz fakat hazır plan olunca hemn o an yerine dandik birşey bulunacak ve buda bütünlüğü bozar diye düşünüyorum.sizlerinde fikirler benim için önemli yardımcı olursanız çok sevinirim...

Tepki Skoru
0
işte değiştirin deniliyor ama değiştrincede amaç kazanım karışıyor of ya yokmu geçen senelrden düzeltip değiştirip kullanan ya nie kimse paylaşmıyor

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benden size tavsiye kendi planlarınızı kendiniz hazırlayın.. çok da zor birşey değil bu,biraz zaman alıyor ama sonuçta bu beceri kazandırıldı bize, yani bu beceriyi kazanmış olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü inanın hazır planlarda amaç kazanımlar ve bu amaç kazanımlara göre seçilmiş etkinlikler birbirini tutmuyor benim incelediklerim böyleydi. En azından şöyle yapabilirsin sen seçmeden hazır plandaki seçilmiş amaç ve kazanımlara göre etkinliklerini kendin belirleyebilirsin, zaten amaç ve kazanım belirlendikten sonra etkinlikler seçiliyor gerçi bu da zaman alabilir ama artık ders çalışma, kpssye hazırlanma gibi bir durumun yoksa plan hazırlarken zamanın plan hazırlamaya gitmesi de çok büyük bir kayıp olmayacaktır bence...

Tepki Skoru
0
hazır planları kendi sınıfına göre ve faaliyetlerine göre uygula ben öle yapıyorum daha kolay oluyo

Tepki Skoru
0
ben günlük plan hazırlarken bütünlük oluşmuyo damdan kapıdan oluyo acba sizin elinizde yaptıgınız planlardan paylaşırmısınız

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar bu yıl staj görüyorum ve çok eziliyorum bizim hakkımızı savunacak kimse yok mu?olur olmaz herşeyi istiyorlar ne yaparsan yap beğenilmiyosun ne yani bu istemiyosan alma stajer....

Tepki Skoru
0
ben yağmur cnm.yardımcı olayım dedim.elden yaz bence güzel olur bende elden yazıyorum hep ve insanın aklında kalıo seneyede kullanabilirsin. bende çok plan var ama nasıl yollayacam bilmiyorum kendi ellerimle yazdım hep.

Tepki Skoru
0
ben plan yaparken hiç zorlanmıyorum elimde yazdığım çok plan var ama nasıl gönderecem bilmiyorum tatlım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benden size tavsiye kendi planlarınızı kendiniz hazırlayın.. çok da zor birşey değil bu,biraz zaman alıyor ama sonuçta bu beceri kazandırıldı bize, yani bu beceriyi kazanmış olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü inanın hazır planlarda amaç kazanımlar ve bu amaç kazanımlara göre seçilmiş etkinlikler birbirini tutmuyor benim incelediklerim böyleydi. En azından şöyle yapabilirsin sen seçmeden hazır plandaki seçilmiş amaç ve kazanımlara göre etkinliklerini kendin belirleyebilirsin, zaten amaç ve kazanım belirlendikten sonra etkinlikler seçiliyor gerçi bu da zaman alabilir ama artık ders çalışma, kpssye hazırlanma gibi bir durumun yoksa plan hazırlarken zamanın plan hazırlamaya gitmesi de çok büyük bir kayıp olmayacaktır bence...
bende elle yazıyorum ama önce lonuya göre faaliyetleri buluyorum sonrada faaliyetlere uygun amaç ve kazanımları ayarlıyorum

Tepki Skoru
0
ben hazır kullanıyorum her sene elimdekilerde her çevreye her okula uygun planlar teftişlerdede bir sorunla karşılaşmadım elle çok zor olur

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle