Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Günde Her Birimiz 30 Faks Çekelim!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
Günde 30 faks eylemine destek verenler:
1. Carpediemdeniz
2. Sudemmmm
3. umut
4. Tuğba1982
5. umutla
6. yediiklim
7. yeliz Ercan
8. uyanık
9. hatices

Tepki Skoru
0
hocam cogu arkadas buraya ya bakmadı yada gözden kacırdı...9 kişi degiliz ...sayı artacaktır...

Tepki Skoru
0
hocam cogu arkadas buraya ya bakmadı yada gözden kacırdı...9 kişi degiliz ...sayı artacaktır...
Hocam iki hem burayı hemde hüseyin hocanın sayfasını okudum. Faksa katılanlar bu kadar.. İyice baktım valla..Ama imza kampanyası ile karıştıran çok oldu sanırmm..

Tepki Skoru
0
Günde 30 faks eylemi

Yapılacak adımları görebilmeniz için aşağıda vermiş olduğum linkleri ayrı ayrı açın ve ikisini de ekranda yanyana getirin. birinde açıklamayı okuyun diğerinde uygulayın..

Bekir Bilge: Her Ay 300 Tane Bedava Fax Gönderin

http://www.box.net/files

Ben üye olduğum için ilk sayfaları göremiyorum, Yaptığım adımları yazsam aynı şeyleri yazmış olacaktım.. Birde böyle deneyin bakalım nasıl oluyor?

Tepki Skoru
0

1. Carpediemdeniz
2. Sudemmmm
3. umut
4. Tuğba1982
5. umutla
6. yediiklim
7. yeliz Ercan
8. uyanık
9. hatices
10. serpil67

Tepki Skoru
0

1. Carpediemdeniz
2. Sudemmmm
3. umut
4. Tuğba1982
5. umutla
6. yediiklim
7. yeliz Ercan
8. uyanık
9. hatices
10. serpil67
11. neşeky

Tepki Skoru
0
Mili Eğitim Bakanı Fax Numarası

0312 417 70 27

Bugün Nimete gönderelim..Pazartesi personele.. Açıklama gelmezse devam ederizz..
Şu anda 11 kişiyiz.. bu 330 faks demek. Umarım gönderme işini de halledebiliriz..

Yazdığım metini kopyalayıp windows world e yapıştırın.. Nimet e gideceği için "Sayın Bakanım" diye başlarız.. Metinin ilk paragrafında sanırım, Nimet Çubukçu yu değiştirip, "yapmış olduğunuz" şeklinde düzeltiriz.. Personele gönderirken de Nimet Çubukçuyu yerine yazarız tekrar.. Artık nasıl kolayınıza gelirse ayarlayın işte hocalarım..

Tepki Skoru
0
Nimet Çubukçu' ya gönderilecek metinin son hali:

Sayın Bakanım,

Bizler 2009-2 öğretmen atamalarına ve ekim ayı içerisinde yapılan 10.000 sözleşmeli Okul Öncesi Öğretmen atamalarına, diplomalarımızın 2 gün fark ile yetişememesi nedeniyle başvuru yapamamış ve sonrasında bir çoğumuz ücretli öğretmenliğe başvurmuş ancak geçimini sağlamakta zorlanmış ve görevi bırakmak zorunda kalmış Okul Öncesi Öğretmen adaylarıyız.
2009-2 ve Ekim ayı atamalarında gerek kadrolu gerek sözleşmeli olarak KPSS puanı 46 ve üstü bütün öğretmen adaylarının ataması yapılmıştır. Bizler geçen süre zarfında diplomalarımızı almış sabırsızlıkla kasım atamasını beklerken cuma günü yapmış olduğunuz "kasımda kadrolu öğretmen atayacağız" açıklaması hepimizi hayal kırıklığına uğratmış ve mağdur etmiştir.
Okulöncesi Eğitiminin zorunlu hale getirilmesi çalışmaları kapsamında bu yıl belirlenen 32 pilot il ve diğer illerde öğretmen bekleyen binlerce okulun olduğu bilinmektedir. Bu açıklar 60 saatlik seminer karşılığında sınıf öğretmenlerine verilen sertifikalarla kapatılmak istenmektedir. Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans mezunları bizler dururken 60 saatte verilen bir sertifika ile mesleğimizin ayaklar altına alınmasına tepkili olduğumuz gibi farklı branş öğretmenlerinin 5-6 yaş grubuna nasıl hitap edeceği de düşündürücüdür!
Aramızda yıllardır usta öğretici ve ücretli öğretmen olarak çalışıp bu branşa emek vermiş ve artık 40 yaş sınırı tehlikesiyle karşı karşıya kalmak üzere olan arkadaşlarımızı da göz önünde bulundurarak;
kasım atamalarında, nihayetinde Okul Öncesi Eğitime verilen önem dikkate alınarak ve bunun devamı olarak, kaliteli bir eğitimin sunulması adına 46 puanla atayıp daha yüksek puanlara sahip mezunları bekletmenizin haksızlık olduğunu düşünüyor ve sizden mağduriyetimizi giderecek şekilde atama yapmanızı talep ediyoruz!

Okul Öncesi Öğretmen Adayları

Tepki Skoru
0
bedava SMS gönderiyorlar arkadaslar diger sitelerde bizlerde deneyelim...

Tepki Skoru
0
bedava sms yolluyorlar diger sitelerde arkadaslar....

ÜCRETSİZ FAKS ÇEKEMEDİM, ÜCRETSİZ TELEFON AÇAMADIM DİYORSANIZ BUYRUN BARİ ÜCRETSİZ SMS YOLLAYIN
NUMARA:05323372940 BAKANIN ÖZEL NUMARASI

ALINTIDIR:
Alın ben de size bedava sms sitesi veriym de bir katkım olsun o zaman

Send Free SMS Worldwide - freesms.cloudapp.net |Cloud SMS

Örneğin 5361234567 numarasına sms göndermek için mobile number kısmına 905361234567 yazıyorsunuz.

Tepki Skoru
0
bu da baska bir haber arkadaslar.... hiç birşeye sessiz kalmayalım... birlikten kuvvet dogar.......yarın dedigi yani bugün (08,11,09 pazar)

BUYRUN BAŞBAKANA İLETELIM DERDİMİZİ
ARKADASLAR YARIN TRT DE 11:45 DE POLİTİK AÇILIM ADLI PROGRAMA KATILACAKMIS VE MAILLE SORU SORABILIYORUZ ORTAK BI METIN HAZIRLAYALIM VE HEP BERABER SORALIM ANLATALIM DERDIMIZI politikacilim@trt.net.tr

Tepki Skoru
0
bu da baska bir haber arkadaslar.... hiç birşeye sessiz kalmayalım... birlikten kuvvet dogar.......yarın dedigi yani bugün (08,11,09 pazar)

BUYRUN BAŞBAKANA İLETELIM DERDİMİZİ
ARKADASLAR YARIN TRT DE 11:45 DE POLİTİK AÇILIM ADLI PROGRAMA KATILACAKMIS VE MAILLE SORU SORABILIYORUZ ORTAK BI METIN HAZIRLAYALIM VE HEP BERABER SORALIM ANLATALIM DERDIMIZI politikacilim@trt.net.tr

Tepki Skoru
0
neşeky hocam ben yaptım fax olayını hallettim.sorun yaşamadım.yarın gönderirim artık.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar forumumuza aynı içerikli birden fazla konu açıpta alanı şişirmeyelim lütfen.aynı üye arkadaşlar başka bir konu başlığında yine aynı konuyu tartışıyorlar.bu konuyu taşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle