Y Yasemin ORDU Katılım 2 Tem 2011 Mesajlar 1,284 Tepki Skoru 1 Puanları 0 1 Mar 2012 #1 [h=5]Günaydın[/h][h=5][/h][h=5]Söz: Banu Kanıbelli[/h][h=5]Müzik: Banu Kanıbelli[/h] Saatim çaldı bip bip bip Yüzümü yıkadım şap şup şup Dişimi fırçaladım faş fuş fuş Kahvaltı yaptım ham hum hum La-la-la-la-la-la Servisim geldi düt düt düt Okula gidiyoruz hop hop hop Arkadaşımla kih kih kih Hostes dedi ki şşşt şşşt şşşt La-la-la-la-la-la Okula geldik hey hey hey Servisten indik rap rap rap Sınıfın kapısı tak tak tak Herkese birden günaydın La-la-la-la-la-la
[h=5]Günaydın[/h][h=5][/h][h=5]Söz: Banu Kanıbelli[/h][h=5]Müzik: Banu Kanıbelli[/h] Saatim çaldı bip bip bip Yüzümü yıkadım şap şup şup Dişimi fırçaladım faş fuş fuş Kahvaltı yaptım ham hum hum La-la-la-la-la-la Servisim geldi düt düt düt Okula gidiyoruz hop hop hop Arkadaşımla kih kih kih Hostes dedi ki şşşt şşşt şşşt La-la-la-la-la-la Okula geldik hey hey hey Servisten indik rap rap rap Sınıfın kapısı tak tak tak Herkese birden günaydın La-la-la-la-la-la
A aysinbuse Katılım 3 Ağu 2012 Mesajlar 14 Tepki Skoru 0 Puanları 0 14 Eyl 2012 #2 arkadaşlar mesleklerle ilgili etkinliğiniz varmı acil ihtiyacım var.:26: