Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Güleriz Ağlanacak Halimize

Tepki Skoru
0
     Pazartesi-cuma günleri: 9 saat ( 60 dakikadan )
     Salı-çarşamba-erşembe günleri: 8 saat
     Nöbet günü: 11 saat
HİÇ ARALIKSIZ ÇALIŞAN ÖĞRETMEN VAR MI?:10:

Tepki Skoru
0
eevt cnm ben bu yıl basladım aynen bu tarzdayım ama özel ondandır zaten zor kolay gelsın arkadasım

Tepki Skoru
0
inşallah bende ....hayırlısıyla bi başlayalımda...kolay deil hiçbirsey...çalışmayana ödülü verilmiyor...kolay gelsin herkese :D

Tepki Skoru
0
ben hafta içi hergün sabah 8:00 akşam 18:30 çalışıyorum

Tepki Skoru
0
özelde çalışanlar için çok zor çalışma şartları...kolay gelsin arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
evet haklıısn ama ıyı bır yerde güzel tecrubeler edınıyosun benım çalıstığım yer çok şükür çok guzel ama seneye devlet düşünüyorum her dalda calısmak istedım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim çalışma saatlerini verdiğim okul MEB bağımsız anaokulu (devlet okulu).

Tepki Skoru
0
o nasıl bir okul öyle... hiç bir iş kolay değil eda cım geçer bunlar çalışmak istiyorsan tabi bende özelde çalışıyorum we hergün birçok aday geliyor we hepsi umdugunu bulamadan geri dönüyor onlar ne yapsın dimi . . .

Tepki Skoru
0
bende devlet okulunda çalışıyorum ve çalışma saatlerim 08.00 - 18.00 napıcaksın yapacak bişey yok herkese kolay gelsin...

Tepki Skoru
0
evet özelde çalışırken 11 hatta bazen 12 saat(nadir de olsa) çalıştığım oluyordu.ama çok uzun saatler insanın verimini düşürdüğü için bana göre mantıklı değil.özel okullarda malesef bu bilinci yerleştiremiyor insan.oradaki yürüyen sistem tamamiyle veli odaklı olduğu için çalışma saatleriniz dahi bu durumdan etkileniyor malesef...

Tepki Skoru
0
Ben şunu anlayamıyorum;devlet okulunda çalışıyorsun ,teftişte ve okulda yönetmeliğine uymak zorundasın deniliyorsa seni 18.00 kadar çalıştıran idarecini nasıl eleştiremiyorsun da yapacak birşey yok deniliyor buna çıldırıyorum ve ne yazıkki bu sadece bizim kurumumuzda çalışan arkadaşlarda var o durumda çalışan bir allahın kuluda çıkıp bunu sorgulamıyor,hakkınıda savunmuyor yapacak birşey yok deyip çalışıyor.bir şey demeden devam edebiliriz çalışmaya çünkü bir süre sonrada 20.00 okul çıkış saatiniz olur nede olsa onda da yapacak birşey yok.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle