Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

* Guinnes Rekorlar Kitabı'ndan

Tepki Skoru
0
* Avustralyalı Les Stewart 16 yıldır daktilonun başında oturuyor ve sürekli sayıları yazıyor. Hiç durmadan 1'den 1 milyona kadar sayıları yazan Stewart, bugüne kadar 19 bin 990 adet kağıt kullandı, bin adet şerit değiştirdi ve 7 daktilo eskitti.

* 36 yaşındaki Japon Takisu Matarona böcek tutkunu. Takisu geçen yıl bir hamamböceğine 3 milyar lira ödeyerek rekor kırdı. Dünyanın en pahalı hamamböceği artık Takisu'nun.

* İngiliz Kevin Thackwell evinin dışını 20 milyon adet mandalla kapladı. Thackwell
sarı ve yeşil mandalları yapıştırmak için 2 ton yapıştırıcı kullandı.

* Alman Heino Monster dünyanın en küçük dergisini çıkarıyor. Mahalle dedikodularını yazdığı haftalık dergi 3.5x2. santimetre boyutlarında.

* Brezilyalı öğrenci Tobiaz Couso okulda bir hafta içinde farklı nedenlerden dolayı 120 arkadaşını dövdü. En kavgacı çocuk olarak rekorlar kitabına giren Tobiaz bugüne kadar 20 okul değiştirdi.

* Çikolata meraklısı Amerikalı Fiona Kingsten dünyanın dört bir yanından 2 bin değişik çikolata topladı. 30 yıldır çikolata biriktiren kadın çikolatalar kurtlanmasın diye özel bir bakım uyguluyor.

Tepki Skoru
0
aaaaaaaaaa adama bak böceğee 3 milyar vermişşş haha rekora bakk ayyy çok güldüm :)))) teşekkürler paylaşım için

Tepki Skoru
0
yazık degilmi o çikolatalara ya.ben çikolatayı çok severim ve dolapta fazla bekletmem yerimmmmmmm

Tepki Skoru
0
Çok ilginç ya ....ne çikolata biriktirebilirim ben nede böcek alırım...
ama bizim forum olarak en çok mesaj yazan ve etkinlikler ekleyen arkadaşı guinnes rekorları için gönderelim çok güzel olur.... (hem ne reklam ama öffff ya bir an hayal ettim de çok mutlu oldum)

Tepki Skoru
0
--------------------------------------------------------------------------------

"Çok ilginç ya ....ne çikolata biriktirebilirim ben nede böcek alırım...
ama bizim forum olarak en çok mesaj yazan ve etkinlikler ekleyen arkadaşı guinnes rekorları için gönderelim çok güzel olur.... (hem ne reklam ama öffff ya bir an hayal ettim de çok mutlu oldum)"

İyi fikir.Hiç aklıma gelmemişti.

Tepki Skoru
0
hepsi de çok ilginç ama hiçbirini de rekor için denemem bile :)

baysaltayfun un fikri çok makul :))

Tepki Skoru
0
ayy o çikolata meraklısı kadın o çikolataları bana göndersin ben onları hiç kurtlandırmam...midemde mis gibi bakarım onlara...:77wu[1]:

Tepki Skoru
0
ayıp ya acından ölenler var niye çikolata biriktiyorlar yzaık........

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle