Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gösteri için kostüm :(

Tepki Skoru
0
anneler günü gösterisi hazırlıyoruz ve okul velileri arasında en fakir sınıf benimki... çocuklarımın üzülmesini hiç istemiyorum .. gösterimde gelinlik vb beyaz bir balo kıyafeti ile siyah pantolon beyaz gömlek kullanmayı tasarlıyorum daha önce kullanmış olabileceğinizi ve elinizde olabileceğini düşünüyorum 8 er tane varsa bana gönderirmisiniz. aldığım gibi iade ederim ... yardımlarınızı bekliorum. :(((

Tepki Skoru
0
eski velilerinizden isteyebileceğiniz var ise durumumuzu anlatırsanız ihtiyaçları yoksa belki vermek isteyebilirler arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
hocam anneler günü etkinliği için çok erken değil mi:)..ben bir beldede çalışırken yıl sonu için şöyle birşey yapmıştım..gösteri çerçevesinde sonra çocuklar o kiyafetlerle de kalabilirler..inanılmaz güzel tasarımlar çıktı ve çocuklar onları giymekten çok mutlu oldu...annelere dedimki etkinliği hazırlamak benden ama bu etkinlikte bir de defile yapacağız ve bu defileyi siz hazırlayacaksınız...bilirsiniz elişi ile yazmalar yapar çoğu..bir yemeni defilesi olacak bu..yemenilerden kıyafetler hazırlayacaksınız..o kadar heyecanlandılar ki günlerce uğraştılar tasarılarından gelip bahsettiler ve prova günü geldiğinde inanamadım,o kadarını beklemiyordum..diğer bir fikirde sponsor bulmak ..ancak fikir vererek yardımcı olunabilir sanırım çünkü aldırdığımız kıyafetler çocukta kalıyor ve bir sonraki yıl çocukların her biri bir okula gidiyor gitmeseler bile.eskitmiş oluyorlardır yani .. görmüyoruz bile..

çok fazla işinize karışmış olmyayaım ama tüm sınıfların katılacağı bir etkinlik ise ve çocukların tamamına kıyafet sağlamayacaksa serbest kıyafet seçmeniz yerinde olur bence,çünkü çocukluğumuzda okulla ilgili alamadığımız,yapamadığımız,tek başımıza kaldığımız şeyler hala ukdedir çoğumuzun.o kadar özel bir gün bir çocuğun içinde bile bir ukte bir yara olarak kalırsa ömrü boyunca bunu hatırlayacaktır..dikkatli olmak lazım..

Tepki Skoru
0
bende o yaranın kalamaması için uğraşıorum hocam. çünkü diğer sınıflardaki çocuklar alıyorlar ama benm çocuklarım kışın ortasında çorapsız dolaşıyorlar malesef. 11 12 çocuklu bir anne dediğiniz gibi bir kostüm için kafa yoramaz ki çocuklarımı doktora dahi ben götürüyorum hasta olduğunu dahi görmedikleri farketmedikleri oluyor. yani tek şansım böle bulmak yada sponsor bulmak :(

Tepki Skoru
0
hocam bahsettiğiniz koşullarda elbette velinin aktif olması da beklenmez, ama o koşullarda böyle kostümlü falan bir balo da bana biraz bilmiyorum ifade edemiyorum ama oturmuyor yerli yerine yani kıyafeti alamayan o annecikler kendileri ne giyip katılacaklar o etkinliğe idarecelerinizle konuşun ve kostümlü bir baloyu iptal edin bence ,diğer sınıflarla beraber...herkes pantolon ,etek tişört neyse giysin gelsin en güzeli o..yazık ya ailelere de çocuklarada artık böyle kıyafet,gösteri kıyafeti vs.şeyleri aşalım bence..siz diğer anasınıfı öğretmenleriyle hemen iletişime geçin ve bu kostüm olayını iptal edin..kolay gelsin..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle