Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

görevlendirmem iptal edilmiyor

Tepki Skoru
0
mrb ben şanlıurfa merkezde bir anaokulunda ağustos 2010da görevlendirmeyle müdür vekili olarak atandım ancak haziran 2011 temmuz 2011 ve eylül 2011 de görevlendirmemin iptaliyle ilgili il milli eğitime yazı yazmama rağmen hiçbir sebep gösterilmeden dilekçelerim ve yazılarım uygun görülmedi diye geri çevrildi. görevlendirmemin uzatılmasını istemediğime dair de yazı verdim ve görevlendirmeyle devam edebilmem için bu göreve valilik oluru alınması gerekiyor ve valilik oluru alınmadan ve görevlendirmemin iptalini 3 defa istemiş olmama rağmen hala bu müdür vekilliği görevinde isteğim dışında tutuluyorum resmen. görevlendirme isteğe bağlı deniyor yönetmeliklerde ve ben istemediğimi söyledim defalarca. bana il milli eğitimden verdikleri cevap şu: hocam yerinize birini bulun kabul edelim görevlendirme iptalini. bu konuda lütfen birileri bana görevlendirmemin iptalini nasıl sağlayacağım konusunda yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle