Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Göreve hamİle olarak ....

Tepki Skoru
0
başlayınca sorun yaşar mıyım?Nisan ortası gibi doğum iznine ayrılmam gerekirse yerime kim geliyor? bu
konuda tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...Şimdiden teşekkürler...bir de şehir dışı olunca yolluk alınıyor mu?...

Tepki Skoru
0
başlayınca sorun yaşar mıyım?Nisan ortası gibi doğum iznine ayrılmam gerekirse yerime kim geliyor? bu
konuda tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...Şimdiden teşekkürler...bir de şehir dışı olunca yolluk alınıyor mu?...
hocam yerinize ücretli bir öğretmen atanıyormuş doğum izni bittiği zaman yani yeni eğitim öğretim yılında tekrar siz aynı okulunuzda görev yapıyorsunuz kısacası bu seneyi bu sekilde kapatırsınız sizin gibi bir arkadasımda varda o arastırmıstıda oradan biliyorum

Tepki Skoru
0
atama daha doğrusu sözleşmeli olduğu için görevlendirme yapılan yer bir yıl boyunca size aittir.Sözleşmeler har yıl ocak ayında başlar.

Tepki Skoru
0
benim doğum tam göreve başlama zamanına denk geliyor.
atama çıkarsa nasıl olacak bilmiyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşım sana şunu söyliyebilirim sigortalı olacağın için doğum parası alabilirsin bunu araştır belli bi haftalık olunca rapor gerekiyor onu şimdiden al ben ücretli öğretmenlikte iş göremez raporuyla bebişime para almıştım böyle bi hakkınız var bilmiyorsanız bi araştırın göreve başlayıncada rahat olursunuz bilgi vermek istedim sadece

Tepki Skoru
0
benim doğum tam göreve başlama zamanına denk geliyor.
atama çıkarsa nasıl olacak bilmiyorum
sizde şu doğum ücretini bi araştırın belki doğum öncesinin ücretini alamazsınız ama doğum sonrası göreve başlarsanız belki alırsınız biliyorsanız kusura bakmayın sadece bilgi vermek istedim

Tepki Skoru
0
hiçbir sorun olmaz
siz hakkınız olan izinlerinizi kulanırsınız.
ilk atamada yolluk yok

Tepki Skoru
0
göreve hayırlısı ile başlasak onlar da olur inş
arkadaşım doğum öncesi yani 32 haftada falandı sanırım bi rapor alman gerekiyor çalışabılır yada çalışamaz raporu tarihini geçirince kabul olmuyor bak sen bi araştır sonra pişman olma benden söylemesi

Tepki Skoru
0
sizler heyecandan şimdi bunlar size boş gelir ama sonra tüh dersiniz bende 30 haftalıkken tesadüfen öğrenmiştm neyse bende heyecan yaptım sizin adınıza

Tepki Skoru
0
tüm ilgilenen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...benim henüz 18 haftalık,başlayacağım zamandiyorum ki,tam çocuklar alışacak ayrılacağım...müdür sorun yapar mı?istanbul dışı olursa nerede kalınır,ne yenir ne içilir,kafam allak bullak,o yüzden daha önce 21 işaretlememiştim ....şimdi son fırsattır diye mecbur kaldım neresi olursa gideceğim diyorum...atanan veya tecrübesi olan arkadaşlardan yardım moral istiyorum...

Tepki Skoru
0
Benİm eŞİmde mart baŞinda doĞum İznİne ayrilacak sÖzleŞmelİ ÇaliŞyo. DoĞum parasi almak İÇİn ne yapmak gerekİyor.

Tepki Skoru
0
Benİm eŞİmde mart baŞinda doĞum İznİne ayrilacak sÖzleŞmelİ ÇaliŞyo. DoĞum parasi almak İÇİn ne yapmak gerekİyor.
reis98 / Başka bir konu başlığı altında 76 puanın olduğunu belitmiş olup tercih ayapacağı izah ediyordun.Şimdi ise başka.

Tepki Skoru
0
reis98 / Başka bir konu başlığı altında 76 puanın olduğunu belitmiş olup tercih ayapacağı izah ediyordun.Şimdi ise başka.
yalanmı söylüyoruz kardeşim ben askeri personelim eşim şuan sçzleşmeli ve 76 puanı var benden ayrılmamak için geçen atamada tercih yapmadık. ve eşim şuan 5 aylık hamile benim yazdığım bu yalan dolan sana veya başkasına yalan borcum da yok hesap vermek gibi bir zorunluluğumda

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle