Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Göreve başlamak için neler yapmak gerekiyor...ve ne zamana kadar????

Tepki Skoru
0
9.1. Göreve Ba​
şlama Esnasında İstenecek Belgeler:

Ö​
ğretmen olarak görevlendirmesi yapılanlar, başvuru esnasında istenilen belgeler yanında;

a)​
Son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf (2 adet),

b)​
Mal bildirimi (il millî eğitim müdürlüklerinden temin edilecektir),

c)​
Elektronik başvuru formunun onaylı örneği
ile birlikte görevlendirildikleri il millî e
ğitim müdürlüğüne başvuruda bulunacaklardır.
Ba
şvuru yapanlar için sağlık, adli sicil, askerliğine ilişkin kişisel durumları elektronik başvuru formunda beyan
edilmi
ştir.

1-​
Göreve başlayacaklardan istenen belgelerin il ya da ilçe millî eğitim müdürlüklerince ilgili kurumlardan elektronik
ortamda al
ınabilmesi durumunda buna ilişkin belgeler adaydan ayrıca istenmeyecektir.

2-​
İstenilen belgeleri tam olarak ibraz edenler göreve başlatılır, belgelerinde eksiklik görülenler ya da belgeleri eksik
olanlar göreve ba
şlatılmayacaktır. Öğretmenliğe başvuru formundaki beyanları ile ibraz ettikleri belgeler arasında farklılık
oldu
ğu tespit edilenlerin durumu valilikçe değerlendirilecektir. Durumu uygun bulunanlar göreve başlatılacaktır. Göreve

ba
şlatılmasında tereddüde düşülenler ise değerlendirilmek üzere Personel Genel Müdürlüğüne bildirilecektir.

Tepki Skoru
0
hocam şimdi yapılacak şey
Kanunu uyar​
ınca tebligat yapıldığı hâlde yasal süre içinde (askerlik görevini yapanlar hariç) göreve başlamayanların
görevlendirme i
şlemi, 657 sayılı Kanunun 62 ve 63’üncü maddeleri gereğince iptal edilecektir. Bu durumda olanların,
görevlendirildikleri tarihten itibaren 1 y
ıl dolmadan yeniden sözleşmeli öğretmenlik için başvuruları kabul edilmeyecektir.

EK–1
SÖZLE​
ŞMELİ ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRME TAKVİMİ

S​
ıraNo
YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLER TARİH

1 Ba​
şvuruların Kabul Edilmesi 30 Haziran-07 Temmuz 2010
2 Görevlendirilmelerin Yap
ılması, Sonuçların Basın ve İnternet Yoluyla
Duyurulmas
ı

09 Temmuz 2010
3 Ö​
ğretmenlerin Göreve Başlamaları Ağustos 2010 atama döneminde

atananlarla
3.maddede yazıyor ağustos ataması yapılacak ve istenilen belgeler o atama ile görev başlayacak arkadaşları ile birlikte ilgili müdürlüklere teslim edilecek yine de personelmeb.gov.tr yi sürekli takip edin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle