Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gölge Öğretmen

Tepki Skoru
0
Otizmli bir öğrenciye anaokulunda gölge öğretmenlik yapmak üzere Küçükçekmece, Bakırköy ya da Florya'da ikamet eden,kız meslek liselerinin; Çocuk Gelişimi Eğitimi ya da Özel Eğitim bölümlerinden mezun eğitimci aranmaktadır. (Deneyimli-Deneyimsiz)

Açıklama: Eğitimci,öğrencinin sınıfında eğitim saatleri boyunca öğrenciye eşlik edecek ve etkinliklere katılımının sağlanması için devamlı olarak öğrenciyi yönlendirici olacaktır. Ayrıca sosyal becerilerin kazanılmasında öğrenciyi destekleyecektir.

İlgili pozisyonda çalışmak isteyenlerin;

Özel mesaj yoluyla tarafıma ulaşmaları rica olunur.

Not: Part-time çalışmak isteyen üniversite öğrencileride değerlendirilecektir.

Tepki Skoru
0
Ben 28 yaşında evli 2 çocuk annesiyim selçuk kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum çok tecrübeli degilim sadece 2 yıl gibi bir süre çalıştım ilgimi çeken ilanınızda otistik bir çocuga gölge ögretmen olmak çünkü benimde ilk çocugum şu an 9 yaşında ve otistik 9 yıldan beri onunla birebir ilgilendiğim için otistik çocukları çok iyi tanıyorum şu an okula başladı ve bende evde oturmaktan skıldım sizin ilanı görüncede ilgimi çekti bende otistik bir çocuga faydalı olabileceğimi düşündüm ve şartlar bana uygun olursa sizinle çalışmak isterim cevabınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
Merhaba ben hatice küce kız meslek lisesi cocuk gelişimi mezunuyum 23 yaşındayım eyüpte ikamet ediyorum.1 yıl ATATÜRK ÇİFTLİĞİ İÖO. özel egitim alt sınıfında görev aldım.okul öncesi oryantasyon kursunuda görev aldım. aof. sosyal hizmetler bölümünde okuyorum...partime yada fultime olarak kurumunuzda görev almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.görüşmek dileğiyle hatice

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle