Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

GÖkÇe HOCA okuÖncesİ ÖĞretmenİ

Tepki Skoru
0
Hocam sİzİn gelecek okulÖncesİ İle Şekİllenecek legonuzdan Önce atatÜrk baŞÖĞretmen lİkle İlglİ gÜzel bİr yazi vardi onu ben bİr yere not ettİm ama kaĞidi kaybettİm.Şİmdİ buradad bulamiyorum Çok acİl o yazi lazim bana lÜtfen.Şİmdİden teŞekkÜrler.

Tepki Skoru
0
Mustafa Kemal’in Kocatepe’den bakışıdır öğretmen olmak, dalga dalga sürüklemektir gençleri...Samsun’dan karanlığın üstüne doğmaktır öğretmen olmak...Önüne katıp cehaleti Ege’de sulara gömmektir. Berrak bir Türkçedir öğretmen olmak, diline kültürüne s...arılmaktır.Ayyıldız olup göklerde dalgalanmaktır öğretmen olmak. Sözün özü bir sevdadır öğretmen olmak, yüreklerde vatan vatan atmak, damarlarda bayrak bayrak dolaşmaktır

Tepki Skoru
1
İlknurcum paylaşmış:)
Özür diliyorum şimdi gördüm ancak.

Bir sevdadır öğretmen olmak…hani yemeden içmeden kesen; hani sevdiğine pervane olan; yani gözü başka bir şey görmeyen bir sevda….Bir kara sevda desek daha doğru olur. Hiç düşündünüz mü neyin sevdasıdır bu? Ne ile açıklanabilir almadan vermek, verdikçe çoğalmak, çoğaldıkça yaşamı kucaklamak? Bir damla suya hasret bir çöl susuzu gibi bekleyen , aydınlığa susamış, annelerini bekleyen kuş yavruları gibi ağzınıza akan binlerce , on binlerce çocuğa beyninizi , bedeninizi açmak neyin karşılığıdır?

Mustafa Kemal’in Kocatepe’den bakışıdır öğretmen olmak, dalga dalga sürüklemektir gençleri…Samsundan karanlığın üstüne doğmaktır öğretmen olmak. Önüne katıp cehaleti Ege’de sulara gömmektir. Berrak bir Türkçedir öğretmen olmak, diline kültürüne sarılmaktır. Ayyıldız olup göklerde dalgalanmaktır öğretmen olmak. Sözün özü bir sevdadır öğretmen olmak . Yüreklerde vatan vatan atmak , damarlarda bayrak bayrak dolaşmaktır.

Tepki Skoru
0
slm hocam banada yardım eddin lüfen ben 16 yaşımda evlendim şimdi 22 yasındayım 4 yasında kızım var busene liseye acıkdan kayıt yaptırdım ve cocuk gelişim isdiyorum bunu nasıl yaparım neler yapmam lazım cocuk gelişimci olmam iççin kac puyan almalıyım lütfen yardım eddin yada bir yol gösterin kız meslek lisesinde cocuk gelişim iççin havta sonnarı dersi veriyorlarmış amma cocum var kimsemde yok yanımda yakınımda bırakıyım gidiyim napıcam lüfen yardım eddin?????

Tepki Skoru
1
Canım allah sağlıkla çocuğunu büyütmeyi nasip etsin öncelikle.
Okumak istemen çok güzel gerçekten. Tebrik ederim.
Gideceğin lisedeki öğretmenlerinle önce görüş bu durumu.
Sitemizden bir üyeninde böyle sorunu vardı öğretmenleri çocuk için olumlu bir yol izlediler.
Eşin haftasonları bir kaç saat bakamaz mı? Sana yardımcı olsa.
Lisede notlarını yüksek tut. Daha sonra öss sınavında 2 yıllığa rahat geçersin. Çok çalışırsan 4 yıllığada girersin.
Çocuk için bir kaç saat bakması için birini bulabilirsin tanıdık komşular vs.
Hangi ildesiniz?

Tepki Skoru
0
İlknurcum paylaşmış:)
Özür diliyorum şimdi gördüm ancak.

Bir sevdadır öğretmen olmak…hani yemeden içmeden kesen; hani sevdiğine pervane olan; yani gözü başka bir şey görmeyen bir sevda….Bir kara sevda desek daha doğru olur. Hiç düşündünüz mü neyin sevdasıdır bu? Ne ile açıklanabilir almadan vermek, verdikçe çoğalmak, çoğaldıkça yaşamı kucaklamak? Bir damla suya hasret bir çöl susuzu gibi bekleyen , aydınlığa susamış, annelerini bekleyen kuş yavruları gibi ağzınıza akan binlerce , on binlerce çocuğa beyninizi , bedeninizi açmak neyin karşılığıdır?

Mustafa Kemal’in Kocatepe’den bakışıdır öğretmen olmak, dalga dalga sürüklemektir gençleri…Samsundan karanlığın üstüne doğmaktır öğretmen olmak. Önüne katıp cehaleti Ege’de sulara gömmektir. Berrak bir Türkçedir öğretmen olmak, diline kültürüne sarılmaktır. Ayyıldız olup göklerde dalgalanmaktır öğretmen olmak. Sözün özü bir sevdadır öğretmen olmak . Yüreklerde vatan vatan atmak , damarlarda bayrak bayrak dolaşmaktır.
bu söz M.K. Atatürk e mi ait arkadaşlar.acılışlarda kullanılabilecek bir söz.

Tepki Skoru
0
çooookkkk teşekkür ederim İlknur hocama sizede Gökçe hocam çok sağolun kolay gelsin.öpüyorum sizi....

Tepki Skoru
0
bu yazıyı okurken tüylerim diken dken oldu arkadaşlar! atatürkün izinde öğretmenler olarak kendimle ve sizlerle gurur duyuyorum!:)teşekkürler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle