Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Giresun Üniversitesi

Tepki Skoru
0
Uzun zamandır uğraşlarıma rağmen Giresun Üniversitesi adına forum açılmadı artık actığımıza göre hayırlı uğurlu olsun artık bizim de bir üniversitemiz var sitesi bile...

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun arkadaşımm bi giresun eğitim fak. mezunu olarak... kürşat hocaya slm larr NADİRE HOCAYIDA UNUTMAMAK LAZIMM:))))) YENİ YAPILAN yurt açıldı mı bu senede karma yurt düzenimi var yoksa yeni yurt bınası açılıncaa değişti mii??

Tepki Skoru
0
enjoyable adli arkadaşım yeni yurt biten ddönemin başinda açılmıştı. yeni gelen arkadaşlara öncelik verdiler onlardan sonra mezun olacaklara öncelik verdiler. sonra da geçmek isteyen diğer kişiler geçti.yeni yurt kız erkek yurdu ayrı ayrı .en güzel yani imzaya inerken giyinme kabusu yok orda.odalar 3 kişilik.herkesin çalışma masası var.tuvalet banyo içinde. ben de son senemi orda geçireceğim. oraya geçtim. orasi çok sessiz

Tepki Skoru
0
yurt açıldı hatta orada kalmmakta olan bir okul öncesi öğrencisiyim=)

Tepki Skoru
0
yeliz şahin sorduk mu diyebilirsiniz ama bende karabükteyim safranboluluyum :=)

Tepki Skoru
0
Dersime giriyor hocam sizden bahsediliyor dedim kesin kötü konuşuluyordur hakkımda dedi :):)

Tepki Skoru
0
Dersime giriyor hocam sizden bahsediliyor dedim kesin kötü konuşuluyordur hakkımda dedi :):)
Kırşehir li Serkan Tosun 'dan selam söyleyin Nadire Hocam'a.. beni 4 sene de girdiği tüm derslerinden bırakıp bana alttan almak zorunda bıraktırdı.. (8-10 dersten) Yine de canı sağolsun.. Çok slm söleyin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle