Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gezi planı örneği

Tepki Skoru
0
çocukları sinemaya götüreceğim fakat gezi planı yapmam lazım.gezi planı örneği olan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi???şimdiden tşkler

Tepki Skoru
0
bende olması gerekiyordu eve gidince vereyim inşallah ama bunun için boş tablo çizmek gerek ayrıca artık milli eğitim bilgisayar çıktısı istemiyor haberiniz olsun şablonu el yazınızla doldurun arkadaşlar müsait bir zamanda atan olmazsa vereyim inşallah

Tepki Skoru
0
tmm.çok sevinirim gerçekten.bende de vardı ama bi türlü bulamıyom.

Tepki Skoru
0
çok tşk ederim aldım planı..çok sağol arkadaşım

Tepki Skoru
0
benim vereceğim plan örneğide buydu su2 çok düzenlemeye gerek yok sanırım ben bunu kullandım kolay gelsin sana larem

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 4 sınıf stajda uygulama etkinliği olarak alan gezileri verilmiş biz de tiyatroya gittik ve şimdi alan gezileri ile ilgili etkinliği planda nasıl yapcaz blmiyorum len varsa lütfen yardım etsin

Tepki Skoru
0
çocuklar ve velilerle piknik düzenlemeyi düşünüyorum.arabayla gidilecek ve neler hazırlamam gerekiyor bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
hocam gezi planınızı hazırlayın ve izin dilekçenizle birlikte okul idaresine verin onlar üst yazıyla ilçeden onay alacaklar. sizde velilerden izin belgesi toplayacaksınız. öğrenci listenizi hazırlayacaksınız. ilk yardım malzemelerinizi alacasınız. aklıma gelenler bunlar....kolay gelsin...

Tepki Skoru
0
<P>
hocam gezi planınızı hazırlayın ve izin dilekçenizle birlikte okul idaresine verin onlar üst yazıyla ilçeden onay alacaklar. sizde velilerden izin belgesi toplayacaksınız. öğrenci listenizi hazırlayacaksınız. ilk yardım malzemelerinizi alacasınız. aklıma gelenler bunlar....kolay gelsin...
</P>
<P> teşekkürler </P>

Tepki Skoru
0
Ben bulamıyorum bu planları.yardımcı olurmusunuz lütfen

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00